HTML

Airshot és lecsókolbász

De mért vágja mán' így?

Friss topikok

Fail Gamesense

2010.05.19. 21:39 Thomas MAGNUM

Elkezdődött az update cirkusz

Amint azt már a szemfülesebbek olvashatták a Valve hivatalos TF2 blogján, hamarosan megint update. Hogy ne legyen ugyanolyan, mint az előző, most minden kaszt kap valamit, hogy ne legyen az updatelt kaszt, jelen esetben az Engineer tobzódása. Ennek ellenére elsőként a jelentősen szétbarmolt Pyro kaszt megregulázása van az étlapon. Kíváncsian várom és reménykedem, hogy megnerfelik majd rendesen. Olyan jó lesz, mikor Rakka szomorkodik majd miatta. Várjuk a fejleményeket, amelyek állítólag már a héten bekövetkeznek majd. Az értelmesebbjében felmerült, hogy ez az update is nyugdíjazza-e majd az eddig (jobban mondva az előző elbaszástól mostanáig) rögzített demókat. Gryzor próbált ironizálni a témában:

BAM! Láthatóan megkapta rá a tarantínói választ. Gratulálok faszlowok. Ezen felül megszólalt egy újabb értelmiségi. Név szerint compton, aki finn nemzetiségű, így betudjuk az unalmas és depresszióval teli napok masszív alkoholizálásainak szüneteiben, amikor felragyog a nap egy pillanat elejéig kreatívkodik egy kicsit. Konkrétabban az ő felvetéséből született meg az, amit mi The Direct Hit-ként ismerünk. Ennek a fényében - meg úgy általánosságban is - kissé röhejes a következő kommentje:

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hunforstressz.blog.hu/api/trackback/id/tr452016583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[DB] Rakka 2010.05.20. 01:07:17

Hát nem jött össze a jóslatod Bunfika, sajnálom.

Lowász 2010.05.20. 06:37:52

Vajon mennyit fog így sebezni a flaregun? Lassan többet mint a sniperrifle... :D

anyMmal 2010.05.20. 09:28:09

Finneknél nem lehet alkoholt venni =/

[DB] Rakka 2010.05.20. 12:16:38

@Lowász: mid és long range-re 90es sebzése van égő ellenfélre (sktókat kb 1hit-killezi :3)
süti beállítások módosítása