HTML

Airshot és lecsókolbász

De mért vágja mán' így?

Friss topikok

Fail Gamesense

2010.08.04. 19:55 Thomas MAGNUM

Bang Bang Bang

Üdítő színfolt a moviepalettán. Szóval elég rég volt, hogy említésre méltó videó született, amelyen TF2 frageket vonultatnak fel. Persze sokan adták a tizest a slardel-féle szerencsétlenkedésre, de őszintén valljuk be, hogy az éjszakai égbolt, a béna zene, amelyet az Fail Gamesense-ből lopott és az erős közepes fragek nem adnak elég okot erre a túlpontozásra. De már az ember meg sem lepődik.

Visszatérve Minimoose alkotására, melyben erős div2 fragek köszönnek vissza nem rossz, ellenben feltűnik, hogy nem túl sok és néhány elég régi mérkőzés legszebb pillanataiból válogatta össze ezt a négy percet. A vágásra nem lehet panasz, bár annyira kidícsérni sincs miért. Elég illúzióromboló, hogy amikor a jobb oldalon kiírja a Bang Bang Bang feliratot, három helyett kettőt lő mire leteríti a Soldiert és a harmadikra nem viszi el a medicet. Biztosan lett volna olyan jelenet ahol pont hármat lő vagy, mint a legvégén itt is áthúzhatta volna egy nagy x-xel az egyiket. Intro-outro nincs, ami a négy perces hossz tekintetében nem is nagy baj. Vizuális orgiák és hat-hét órán át renderelt három dimenziós feliratok sincsenek, csupán a ki-kéne-valamit-írni című műsor keretein belül egy érdekes square betüstílussal a jobb alsó és a bal felső sarokba írt egy-kettő-három és a bumm-bumm-bumm. Nem nagyon kreatív munka, annyi szent.

Ami mégis egy kicsit felhúzza az alkotás végső értékelését az bizony a zene, amely végre ismét egy érdekes kísérlet a "tipikus" fragmovie zenék bűvköréből való kitörésre. Lehet fanyalogni, hogy ez bizony nem Linkin Park, nem pörög mint a manapság oly divatossá vált dubstel, de véleményem szerint mégis kitűnő a hatása és ha kicsit több időt fordítanak arra, hogy ráhangolják a videót a végeredmény is jobb lett volna. További pozitívum, hogy ügyesen alkalmazza a lassítást, hogy egy-egy szebb lövés jobban látható legyen. Az ellenfelek között találunk Holy Shit!, Mister  és RUSH játékosokat és természetesen a hörgésre és leszólásra alapot adó 'mix' csapatokat is. Azonban összességében egy erős közepes videó. Érdemes megnézni. Mark Ronson & The Business Intl - Bang Bang Bang

M E G N É Z E M

 

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hunforstressz.blog.hu/api/trackback/id/tr762199194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desann 2010.08.04. 22:16:29

Nem rossz, nem rossz, ez tény. Az elejét és a végét normálisan megszerkesztette, a többi része viszont néhol unalomba fulladt. A fragek szépek, de sztem az kevés, ha csak egymás után bevágja őket és igazából mást nem is csinál. A zene viszont jó, illik egy fragmovie-hoz.
10/6

PozitiveRP 2010.08.04. 22:28:59

Download linket nem tudsz adni? Mindig laggol nekem egy fragmovie böngészőben. :S

Köfi előre is!

Thomas MAGNUM 2010.08.05. 00:45:40

Milyen böngészőt használsz? Szét van-e pluginelve? Flash elég friss? Mert jómagam most kipróbáltam FF, IE8, Opera és mindben jó. De a link: pldx.com/downloads/4072/Bang_Bang_Bang/

Lowász 2010.08.05. 01:33:35

Nekem tetszett, engem is a zene fogott meg a legjobban, maga a szám se olyan szörnyű mint sokan mondják.

DoM1N4ToR 2010.08.05. 09:32:51

Tipikus 400-szor láttuk már, de az utolsó 300 minek kategória. Egyedül a zene menti meg az átlagos szartól és lesz belőle átlagos!

PozitiveRP 2010.08.05. 10:30:14

@Thomas MAGNUM: Köfönöm! Operat használok, egyszerűen a videókártya nem bírja ezeket a HD videókat.

A fragek szépek, a zene jól ki lett találva, kicsit beleszürkül a videó önmagába a közepénél. 10/7

inkább a lecsókolbi 2010.08.05. 12:00:33

címet olvasva megörültem..persze kiderült nem az amire gondoltam...movie olyan amilyen, de akit érdekel itt egy másik bang bang bang...-femi kuti

www.youtube.com/watch?v=CKpTYLQ5K9w&a=GxdCwVVULXdMqtam32_pEPqcjZWRmBHF
süti beállítások módosítása