HTML

Airshot és lecsókolbász

De mért vágja mán' így?

Friss topikok

Fail Gamesense

2010.08.24. 00:32 Thomas MAGNUM

Filmesztéta: ESEA S6 Highlights

Na nézzük, mire hívta fel a figyelmemet a vanília videórovata. Lehet, hogy jobban figyelemmel kellene kísérnem a GotFrag európai leszóló fórumait. A film témája a top4 amerikai csapat teljesítménye az ESEA 6. szezonjában. A pontos témamegjelölés pluszpont, mivel 2000 év távlatából mindenki tud rendes fragmoviehoz méltó fragáradatot felvonultatni, kivéve a Kobra-taktika kitalálóját. Mit kapunk ettől az öt és fél perctől. Szerintem pont azt amit az ember elvár, pár kisebb hiányosságot azonban meg kell jegyeznem. De kezdjük először a pozitívumokkal. Intro. Ötletes és egyszerű, nem vagyok a híve a stílustalan és kimunkálatlan vagy éppenséggel lopott (Casus Belli 2) ötleteknek. Főleg nem a rettenetes 3D-s szivárvány színorgia, egy normális szűrő nélkül. Ami itt rendben van, bár néhol a cserélt skyboxokkal sikerült kellemetlenül elmosódott képet összehozni. Yukonon éjszaka, Badlandsen naplemente (szokás szerint), Granaryn az eddigiektől eltérően felhős, viszont Gravel Pit a szokásos déli ragyogó napsütés és a hajam még mindig tart (az ötlet licencdíja Enigmát illeti meg).

A fragek már nem ennyire konzisztensek, sőt. Felmerül bennem, hogy egy kis YZ50 és csak Blight&Platinum. Meg néha Complexity ellensúlyozandó, hogy az elején 70%-ban csak szegény carnage-et lövik be nagyon, de legalább a Daniel&Slardel duó meg csak frag formájában sem bukkan fel. Nem csípem a nagyképű amerikaiakat. És ha már szóba kerültek az éjszakai égbolt itt jól lett megcsinálva. Tessék tanulni belőle! Szóval négy csapatot említ, azonban ebből kettő csak alig bukkan fel. Rossz pont. Ellenben legalább amit látunk az látványos és szép teljesítmény. Dupla-tripla-négyes killek, egy-egy szebb védés, vagy fejlövés. Felhívnám a figyelmet egy érdekes dologra.  Európában a Medic van a "kit-kell-lelőni" lista élén, addig az óceán másik oldalán nem. Ami meg is érthető, hiszen nagy madfragger hírében állnak és amint látható ennek a szellemiségében is dolgoznak.

És el is érkeztünk a gyenge ponthoz. Képtelenek napjain videózsonglőrei kitörni a dnb és a dubstep bűvköréből? Néha persze felbukkan egy-egy igényes darab, de ez már kezd sablonossá válni és az őszintét megvallva unalmas is egy kicsit. Bár a helyzet még jobb, mint a dnb vagy semmi cod "filmkészítők" (inkább idióták) demoralizáló zenediétájánál. Szóval most is egy van, egy dal végig. Az intro/outro alatt andalító zene. Savanyú uborka tejszínhabbal. De legalább az a dupla Soldier taunt látványos darab lett. Összességében jobb, mint a többi selejt, amelyet belga barátunk próbált felmagasztalni, szerencsére néhányaknál sikertelenül. Soundtrack: Danny Byrd - From Bath with love (Feat. T-Lace), Danny Bird - Red Mist, Pretty Lights - Look Both Ways

- L E T Ö L T Ö M -

 

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hunforstressz.blog.hu/api/trackback/id/tr662242612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsirmo 2010.08.25. 01:04:44

1:14 es 3:36-nal mi a ket map neve?
amugy szep fragek

kappan 2010.08.25. 20:51:38

@Zsirmo: Ha jól tévedek az a 2 map egy,és sztem cp_waste névre hallgat. De lehet, hogy tévedek.

kappan 2010.08.28. 12:39:33

@Zsirmo: Mr. tesco megerősített abban, hogy tévedtem, a map cp_mainline. :)

COLT 2010.08.30. 20:33:37

unalom van, írjál már egy rövid kis cikket a pros vs. pubs -ról :P
süti beállítások módosítása