HTML

Airshot és lecsókolbász

De mért vágja mán' így?

Friss topikok

Fail Gamesense

2009.10.16. 21:22 Fodiiii

Menjetek inkább legózni!

Engedjétek meg hogy a bejegyzést két idézettel kezdjem:

"Az RcN nem hiába érdemelte ki az egyik legszimpatikusabb magyar csapat cimét a szememben. A srácok meglepően sokat gyakoroltak hogy megtalálják a helyes felállást..."
Fodi @totaltf.hu

"Elég nagy múltú játékos vagy, pontosabban régóta űzöd a TF2-t."
"A csapat Magyarország egyik erős klánja, aki jó eséllyel nyerheti meg a div 6C-t."
PozitiveRP @tf2.hu

Ezen sorokat olvasva komolyan elgondolkodtam rajta hogy milyen durva anyag kerülhetett a piacra amit ezek az agyamentek szívhattak?! Az alábbiakban vázolom többek közt miért is hatalmas blődség, ami legutóbb a két szennylapon megjelent.

Réges rég egy messzi-messzi galaxisban, pár tizes éveinek elején járó fiúcska eldöntötte hogy eldobva a homokozólapátot, éles váltással a kompetitív számitógépes játékok világába veti magát. Ebból születhetett meg 2009 nyarán az hires-neves RcN "klán". Ne szépítsük a dolgokat, mivel felesleges: megalakulásuk után gyakorlatilag mindenkitől kikaptak akiktől ki lehet, most pedig hogy képesek megverni egykét low-\low csapatot a legalsó divizóban, hirtelen ők a "nagy multú játékosok". Komolyan sikítófrászt kapok ha együk hangját is meghallom, kreativ ötleteiktől pedig a röhögőgörcs kerülget.
A csapat (nagy örömünkre) kis hazánk színeiben indult az ETF2L 6.szezonjában és első meccsét győzelemmel fejezte be a svéd Gurka ellen, akik rátermettségét mi sem jelzi jobban mint hogy már 3. szezonja rostokolnak a Div6-ban. Most pedig hogy második meccsükre kerülne sor, az érdeklődők érdekes dolgokat olvashatnak a liga honlapjának azon részén, ami a meccsek időpontjának megbeszélésére szolgál. A Brit, Clan Crazy csapata ugyanis komoly emberekből áll. Akik sajnos nem tespednek egész délután a gép előtt az általános iskolából hazaérve. Ennek eredményeképpen, az ellenfél egy hétközbeni, 21:30-as időpontot jelölt meg alternatívaként. Kappan, miután hétvégén akart játszani, megilletődve vette tudomásul a tényt hogy vannak emberek akik való élettel is rendelkeznek és mint ilyenek, a péntek\szombat estét nem otthon töltik hanem valamely szórakozóhelyen. Kappant és 12 éves gárdáját ez rendkívül lesúlytóan érinti, hiszen ahogy közölte is az ellenféllel, ők hétközben bizony nem lehetnek fenn sokáig, hiszen anyuci elnáspángolná őket, ha másnap fáradtan mennének iskolába. Mikor először megláttam ezen beszélgetést, komolyan, nem tudtom hogy sírjak-e vagy nevessek.
Az RcN persze a kompromisszumot hírből sem ismeri és nem képesek fél11-ig(!) fennmaradni hogy lejátszanak egy nyamvadt meccset, mig az ellenfél csapata nagyrészt dolgozó családapákból áll, akik egy fárasztó nap végén ülnek le jétszani és gondolom ők sem alhatnak délig... A dolgok megoldására mindenesetre kíváncsi leszek, annak azonban felhőtlenül örülök, hogy a magyar zászlóhoz megint a csökönyös porbafingókat köthetik a külföldiek. Szép munka gyerekek, de ha lehet inkább menjetek vissza legózni!

Ámen,
Phil
 

41 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hunforstressz.blog.hu/api/trackback/id/tr71454952

idk? 2009.10.16. 21:38:03

Nagyon jó cikk csak így tovább!

Luigizzor 2009.10.16. 21:46:18

hey all, kedves szerkesztőbácsi:), Annyira zseniális cikket írtál komolyan gratulálok hozzá:) 1 már másfél hete megegyeztem velük az h nem etflen írok regényt hanem steamen beszélem le teljesen lényegtelen kicsiny látószögedből szerintem,2 nem tudom h te mikor hallottál engem akárhol is vinnyogni 3 legfiatalabb játékos a híres-neves RCN klánból 16 éves 3an egyetemre járnak én most érettségizek újra 5 nem tudom mi értelme van anélkül flamelni h bármi alapja lenne a kis munkásságodnak. Annyit kérek ne mocskoldd senki nevét míg nem tudod miről és kinek ugatsz közöd nincs hozzám és jobb is ez így:) főleg neked pedo phil néven lehordod az egész magyar communityt? vegyél fel msn-re és beszéljük meg h mi a problémád, erre nyilván nem veszed a fáradtságot

Luigizzor 2009.10.16. 21:47:32

ja msn címet elfelejtettem:) yodalajos@freemail.hu Incze Lajos a nevem, legyen akkora mellényed h felveszed velem a kapcsolatot ezeket mindenféle indulat nélkül firkáltam szóval tedd meg a második lépést bajnok:)

Fodiiii 2009.10.16. 21:52:30

Oh, ezek szerint Misit kiherélhették a hangjából itélve.
Ha vennéd a fáradtságot és végigolvasnád a blogot, rájönnél hogy nem az egész közösséget hordom le, csupán azokat akik okot adnak rá: sajnos mostanság elég sokan teszik. Egyébként inkább lehordanám őket a sárga földig mint hogy hülyének nézzem őket ahogyan te teszed. Kit akarsz becsapni? Én is egyetemista vagyok, mégsem rinyálok hogy már fél11 előtt le kell feküdnöm, sőtt tovább megyek, esetlen olyan 16éven felülit sem ismerek aki ezt tenné.
Pontosan, nyilván nem rabolom az időmet ilyenekkel, ahogy a bejegyzésben irtam, menj inkább legózni!

kappan 2009.10.16. 21:54:19

Hello!
Eleinte láttam némi építő jelleget az egészben.De sajna látván, hogy olyan embereket flamelnek be az oldalon, akik némileg elhivatottak lennének, teljes mértékben kiábrándultam. Világossá vált, hogy körülbelül ugyanolyan szenny emberek szerkesztik ezt a blogot, mint akik felvannak tüntetve ún. "rosszfiúknak".
Ettől függetlenül a legfiatalabb tag 16 éves, de mindegy. Ugyanakkor tiszteletben tartottuk az ellenfél igényeit, de sajna hétköznaponta 5:45kor vagyok kénytelen kelni, és csupán egy játék kedvéért nincs kedvem éjszakázni, bizonyára ez is az én tökéletlenségem miatt van.
Azzal is tisztában vagyok, hogy a kedves szerkesztő(k) szarnak más ember véleményére, de esetleg méltathatnák a maroknyi értelmes embert a scenebe, és csak azért nem flamelni mást, mert jól néz ki, stb.
Remélhetőleg értelmes reagálást kapok a "túlsó" oldalról, bár ebben ezek után kezdek kételkedni...

Fodiiii 2009.10.16. 21:55:10

@Luigizzor: Ha nem vetted volna észre, elárulom hogy a blog része az inkognitó. Egyébként ne haragudj de leszarom ha a Dalai Láma is vagy, a játéknak ehhez semmi köze, elég szánalmas mikor valaki ilyenekkel jön hogy "gyere ki a hóra". Mondjuk fentebbi szánalmas viselkedéseden ez már mit sem változtat. :)

Fodiiii 2009.10.16. 21:59:39

@kappan: Neked is csupán azt tudnám javasolni amit kollégádnak: olvasgass vissza kissé. Nem közvetlenük vagyunk konstruktivak, próbáljuk felnyitni a maroknyi értelmes ember szemét hogy például akiket "nagy multú játékosnak" tüntet fel 1-2 oldal, azok valójában mennyire szánalmasan viselkednek a nemzetközi ligákban.
Képzeld korai előadások lévén gyakran én is hasonló időben kelek (mint ahogy valószinűleg az ellenfeletek is), mégis fenn birok maradni ilyen hihetetlenül sokáig. Elképesztő, nem?

ZolezZ 2009.10.16. 22:02:33

@Pedo Phil: Jaj, 16 éves és vékony a hangja..ÚRISTEN VILÁGVÉGE. Lekell oltani. Természetes dolog...Ugye Hülyegyerek? Komolyan hogy engednek be ilyen alakokat az egyetemre? :D

Senki sem egyforma, vkinek vékony a hangja 30 évesen is, vkinek meg mint a medve, de ettől még ugyanolyan ember mint te, sőt még több is lehet. Ha vísít örökké hülyeségeket, meg nem játékhoz kapcsolódó témát dumál, akkor megértem, hogy vékonyhangú kussoljon, de ha normálisan teszi a dolgát? Értékelném ezt a blogot, ha olyan emberek írnák akik értenek a játékhoz is, nem pedig amit hallanak pletykákból meg ilyenekből.

Fodiiii 2009.10.16. 22:04:11

@ZolezZ: No comment szopránka. :D

kappan 2009.10.16. 22:05:00

@Pedo Phil: Örülök neki, hogy normális hangnemű választ kaptam. Teljes mértékben igazad van, de sajna ez a helyzet melyen én változtatni nem tudok egyelőre(inkább hagyjuk is). A maroknyi "értelmes ember szemének felnyitását", pedig tegyétek azzal , hogy tényleg olyanokról írjatok akik kiérdemelték.
Valamint Misiről csupán annyit , hogy ő is 17 éves, és nem jókedvéből olyan a hangja amilyen.
Legközelebb tájékozódjatok, köszi.

kappan 2009.10.16. 22:06:29

@ZolezZ: Annak viszont örülök, hogy az értelmesebbje nem áll be a sorba. Köszönöm....

Fodiiii 2009.10.16. 22:07:12

@kappan: Ez mind szép és jó, komolyan lassan még empátiát is kezdek érezni. De várjunk csak... Ha tudtátok mindezt, miért jelentkeztetek a ligára, ahol ezen időpont teljesen általános?

kappan 2009.10.16. 22:08:43

És még valami, amiket írtak rólunk, mind totaltfen, mind tf2.hu-n azt megköszönjük, viszont semmiképpen se kértük, hogy aként tituláljanak minket ahogy. Egy ismételt félreértés...

kappan 2009.10.16. 22:09:25

@Pedo Phil: Sajnálom, hogy akartunk kezdeni valamit...

Fodiiii 2009.10.16. 22:10:52

@kappan: Pontosan, elég nagy félreértés a részükről, ebben teljesen igazad van.
Én is sok mindenbe belekezdenék de amire nincs időm vagy energiám azt inkább hagyom, mert sok jó nem sülhet ki belőle...

kappan 2009.10.16. 22:14:40

@Pedo Phil: Még szerencse, hogy ilye bölcs és okos ember vagy, többet valószínű nem kommentelek ide mivel láthatóan érdemi beszélgetést nem tudunk folytatni. További jó blogolást nektek, bb.

Fodiiii 2009.10.16. 22:18:18

@kappan: Köszönjük, azon leszünk! ;)

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2009.10.16. 22:19:59

gratulálok, hogy ilyen fikázó blogot sikerült összehozni, jobbra balra oltogattok, közben ilyen dick richardson meg iylen gyökér nevek mögé bújtok, fel nem véllalva játékos neveteket. nem az rcn a szégyen ha nem ti. az rcn egy baráti társaságnak indult egy szimplán összetartozást jelképező 3 betű akik úgy gondolták játszani szeretnének, nem elég a pub, tányleg nevet szeretnének szerezni. Ha pubolunk az a baj ha warozunk az a baj. és ti mondjátok hogy milyen szánalmas valaki? röhej! a DGD az RCN és a DB nagyrészt a pubon jött össze, azárt járunk fel h kipihenjük a fáradalmakat, nem éppen azért hogy most akkor elfoglalt embereknek tituláljuk magunkat stb. Az előbb felsorolt klánok nagy része tudomásom szerint eléggé erős suliba játnak. Bocsánat már az ő nevükben is hogy később nem trollkodással akarják fecséreni az idejüket, hanem egyetemre menni ösztöndíjjal. Tudod a játék a nagybetűs után következik. És inkább feküdjenek le korábban vagy menjenek bulizni a haverokkal, minthogy másnap karót kapjanak vagy valami hasonó mértékű pofont.
Ezekre nekik nincs idejük de látom hogy a blog íróinak igen
Köszöntem
Athemil[DB]

Fodiiii 2009.10.16. 22:25:08

@Athemil: Ezek után tőled is csak azt tudom kérdezni mint kappantól. Ha mindezekkel tisztában voltatok korábban is, miért égetitek magatokat ország-világ előtt ilyen történetekkel? Nehogy már mi legyünk a hibásak amiért úgy viselkedtek mint valami pubertásbanda. Persze, gondolom azért nem tudnak eddig fennmaradni mert utána még tanulniuk kell, nemde? Nekem sajnos nincs időm ilyenekre (bár volna), ezért nem is jelentkeztem a ligára. Végezetül pedig csak egy apróság: ösztöndijat csak a 1.félévtől kaphat valaki az 1.félévi indexe alapján.

Fodiiii 2009.10.16. 22:26:18

2.félévtől, elnézést az elirásért.

Lowász 2009.10.16. 22:29:03

Nos, elég fura itt ez a helyzet nekem. Én nem az RcN-t védem, az egész megnyilvánulás amit másokkal szemben megenged magának a cikkíró egyszerűen felháborító. Egy klánt lehet a megnyilvánulásai alapján objektíven kritizálni, talán, de egy embert biztos hogy nem. Igen, a Misinek olyan a hangja amilyen, és nem azért mert 10 éves mint már elmondták. Pubon alig szokott beszélni főleg nem az a fecsegős fajta. Hogy veszi egyáltalán BÁRKI a bátorságot hogy egy embert a hangja és a "skillje" alapján ítéljen meg?! Ha olyan a hangja amilyen, attól ő még lehet egy nagyon jó ember, és az is. De ellenben Te, kedves cikkíró, nemazhogy egy hangot, de még egy játékosnevet se adsz meg hátha kiderül hogy kit tisztelhetünk benned.
Ha tovább folytatod ezt elárulom hogy lesz egy tucat ember aki erősen pofán vágna hogy észhez térj, hogy kit milyen jogod van bírálni. És az elsők közt leszek, hiddel.

Fodiiii 2009.10.16. 22:34:06

@Lowász: Belém fagyott a szar ahogy elképzelem amint pár pattanásos kocka zombiként közelit felém.
Ha nem tetszik a blog tartalma olvasd a totalmetált vagy a tréef2.hu-t ahol ti vagytoka félistenek.

Thomas MAGNUM 2009.10.16. 22:37:14

jaj! megsértettek, most megkereslek és megverlek. Ha valaki bírál valakit, akkor rögtön nekiesünk, mérlegelés nélkül? Szerinted szóba került volna a csapat, ha a kedves PozitiveRP nem úgy állítja be őket, mint valami világverő csapatot? Régóta játszom - fél éve. Akkor én mit mondjak magamról, aki 2 kibaszott éve nyomom? De ez ne sértsen meg.

MÉG EGYSZER FELHÍVNÁM MINDENKI FIGYELMÉT: ÖNÁLLÓ, SARKÍTOTT VÉLEMÉNY! NEM VAGYUNK VILÁGMEGVÁLTÓ KÖZÖSSÉGKOVÁCSOK ÉS LELKI SZEMETESLÁDÁK SEM, HA TETSZIK OLVASD. HA MEG AKAROD ÉRTENI, MI FOLYIK A HÁTTÉRBEN OLVASD! HA KÉPES VAGY ELFOGADNI, HOGY UGYANAZON DOLGOT LEHET MÁSKÉPPEN IS LÁTNI, OLVASD. ELLENKEZŐ ESETBEN NE TEDD VELE TÖNKRE A NAPOD, HOGY FELHÚZOD MAGAD!

Lowász 2009.10.16. 22:40:04

@Pedo Phil: Megint úgy ítélkezel mások fölött, hogy foggalmad sincs hogy kik ők. Engem már a kirúgással fenyegettek a klánból olyan keveset játszon (kb napi fél óra), és nem hiszem hogy a "pattanásos kocka zombi" lenne rám a megfelelő kifejezés. Nem mondok semmit magamról, hivalkodásnak vagy olyasminek tűnne, aki ismer az tud rólam egyet s mást. Three-sizes-t kérdezd a DB-sektől vagy misitől nyugodtan.

Fodiiii 2009.10.16. 22:42:25

@Lowász: Öhm, lehet hogy nem hiszed el, de magasról leszarom hogy ki vagy, ha nem látnád egy rossz szót nem szóltam rólad eddig, te magad szitod a feszültséget és kelted magad körül a feltűnést. De semmi baj, ezek remek alapul szolgálnak a következő cikkekhez. ;)

Lowász 2009.10.16. 22:43:20

@Dick Richardson: Mint mondtam engem tényleg nem érdekel hogy mit mondtok az RcN-ről. Lehet hogy igazatok van. De egy másik embert kérlek ne bírálatok amiatt mert magas a hangja. Szerintem ő se szólt be neked, te se szólj be neki. Amit a klánja csinál az egy más kérdés.

Fodiiii 2009.10.16. 22:45:10

@Lowász: Mondd, milyen viszonyban vagy az olvasással? Ha megyeget, akkor olvasd újra a cikket ahol annyit mondtam hogy falra mászom a hangjától. Aki nem, annak minden elismerésem. Hol itt a birálat, pff?

Marszupi[LAMI] 2009.10.16. 22:57:05

Na én csak annyit fűznék hozzá ehhez hogy mindenki low és béna és mindenkinek hülye a hangja továbbá mindenki pattanásos tini szóval ennyi...
Jah és még valami... TUDOM HOGY KIK A SZERKESZTŐŐŐK!
:D
(hehhe...bénák)

Luigizzor 2009.10.16. 23:04:47

de pedo phil te milyen égetésről beszélsz nemzetközi szinten? miért próbálsz megint olyan dolgot állítani amiről fogalmad sincs? már első kommentben elmondtam steam tárgyaltuk le és simán megoldottuk sőt azóta is sokat beszélgetek az adott illetővel, egyébként meg minden teljesen zökkenőmentes volt semmiféle haxx féle flamelés és magyar oldal égetése nem történt omg nézz már utána vagy kérdezdd meg az érintett másik oldalt ahelyett h te magad kis unalmadban ilyen dolgokat ötölsz ki.:) köszi

Lowász 2009.10.16. 23:05:52

@moRtimer: Ez most komoly? Steam nevüket nem tudod? Omg.....

Lowász 2009.10.16. 23:06:52

@Lowász: Dejó lenne... ugyse ők am tuti

Fodiiii 2009.10.16. 23:12:10

@moRtimer: Tássó, elkapunk a gádzsókka, felakasztunk a devla gyújtson rád gyertyát a templomba! :D

moRtimer · http://elsovagyok.blog.hu/ 2009.10.16. 23:13:16

@Pedo Phil: ANYA MEGFENYEGETTEK HOGY BÁNTANI FOGNAK A NAGY BÁCSIK! DE AZÉRT ESTE MÉG BETAKARGATSZ? >:(

Fodiiii 2009.10.16. 23:13:56

@Luigizzor: Ahogy én elolvastam, bárki el tudja olvasni...

Luigizzor 2009.10.16. 23:14:29

gz, nehogy válaszra méltass, a probléma h a komplett cikk fals egy-két résztől eltekintve

Luigizzor 2009.10.16. 23:15:04

jó akkor majd bárki kedviért gyorsan szólok nekik h ez rossz fényt vetít az országomra beszéljük le ott is gyorsan:)

moRtimer · http://elsovagyok.blog.hu/ 2009.10.16. 23:15:36

Megoldás az egész hunscene megoldására
www.1priest1nun.com/

Fodiiii 2009.10.16. 23:15:43

@moRtimer: Takargasson a sirásó. :DD

Thomas MAGNUM 2009.10.17. 01:33:32

KOMMENTELÉS LEZÁRVA. EZ NEM A SZEMÉLYES SÉRELMEKRŐL SZÓL.

Emellett pajzánka kap két hét büntit a videóért!
süti beállítások módosítása