HTML

Airshot és lecsókolbász

De mért vágja mán' így?

Friss topikok

Fail Gamesense

2010.02.27. 00:23 Thomas MAGNUM

Flawless Victory!

Nos, hogy egy szóval jellemezzem: elbuktam. Örülhet Woody, hogy többet nem világítok rá, mekkora kétszínű. Örülhet az fz, hogy nem lesz aki gátolja a világratörő mindenkit legyálázunk terveiket. Örülhet a DB, mert tudatlanságukat senki nem fogja firtarni. Egyetlen célom volt ezzel a bloggal: rávilágítani olyan dolgokra, amelyeket a legtöbben nem is tudnak és ez alapján ítélik meg a sok retardáltat, aki persze örül a markában, hiszen így már tényleg senkit nem érdekel mekkora szégyenfolt. Úgy látszik itt mindenki csak a cukormáznak hisz, mert mit képzel magáról az, aki megmutatja mi van mögötte. Lowász: őszintén megmondom, egy kibaszott álomvilágban élsz. Fogalmad sincs arról, hogy mi folyik itt az expubber, pickupper klánotokon kívül. A véleményed pedig a hiányos információállományodnak köszönhetően nevetséges. Általában a társadalom bírálja a politikusokat, bűnőzőket és álhírességeket. Gondolom ők is különbek, mint egy áltag munkásember, aki a fizetéséből vegetál. Nekem nincs bagázsom, nekem ismerőseim és barátaim vannak. Örülnék ha megtisztelnéd őket a kultúrált szóhasználattal. Én itt befejezem a blog írását. Mindenkinek köszönöm a részvételt. A blogon eddig megjelent posztokat továbbra is bárki olvashatja. Belém szorul annyi gerinc, hogy vállalom mit írtam, ugye folyka ;).

66 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hunforstressz.blog.hu/api/trackback/id/tr441793814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zotyi 2010.02.27. 00:55:23

Lenne egy kérdésem.
Olyan sokszor látom mikor a bunfinak írtok,hogy többes számot használtok az alatt a "ti" kiket értetek,mert én nem nagyon értem.

KiCKeT 2010.02.27. 09:20:43

Jaj Bunfi :D Törlöd a hsz-emet mert kritika volt? Hulladék vagy még mindig.
Amikor meg már nem tudsz mit mondani, akkor meg bevágod az emós kisfiút, és befejezed a blog írását.
Sírj Sírj :D

idk? 2010.02.27. 09:59:15

Érteni megértem a döntésed. Sajnálom hogy abbahagyod- talán én egyedül- mindattól független hogy a DB, az fZ és hasonló "bagázsok" mit mondanak. A magyar scene vesztett egy embert, aki helyén valószínűleg űr fog tátongani. Ha nem is emiatt a blog miatt, inkább a blog előtt végzett munkájának hiányát megszenvedi ez a közösség. Ezúton szeretném megkérni azokat az embereket akik bírálták Bunfit, hogy nyugodtan kérjenek írási jogot ttf-re és folytássák a scene építését, mivel valószínű nem tetszett a már megkezdett irány.

GL HF a jövőben Bunfi
GL HF azoknak akik pedig nem látnak csak az orruk hegyéig

OVER 'n' OUT

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2010.02.27. 10:19:49

am bumfi ha csak te látod azt amit mi nem és ezeknek 1 foszlányát teszed ki akkor nekünk mi jöjjön le? közzéteszel 1-1 képet, elmondjuk mi mi t veszünk észer erre elkezded " fú te nem tudsz semmit woáh"

Lowász 2010.02.27. 16:11:35

@Zotyi: "Bagázs" és "ti" alatt Bunfit és elvtársait értem, akik ugyanolyan radikálisan konzervatívak és ugyanúgy csak a negatív kritikát hallom tőlük mások irányában.

És nem is értem hogy mire megy ez a "kit tett többet a közösségért" felhajtás.
Én azt látom, hogy Bunfi azon kívül, hogy rendezett néhány kupát, írt pár cikket TotalTF-re, semmivel nem járult hozzá a közösség építéséhez. (Tény hogy én nem játszom olyan régóta mint a veteránok és nem tudom milyen csodákat hajtott végre, de nem is isteníti a nép a tetteiért meg kell hogy mondjam.)

Miért mondom ezt? Mert szerintem az, aki egy olyan blogot vezet , ahol csak szidja a játékot, a fejlesztőit, a magyar játékosokat, nem igazán tesz semmit a közösségért.
Életszerű példa: nagyon sokan vannak, akik Magyarország mostani politikai és gazdasági helyzetével nincsenek megelégedve. A társadalom szennye ezt úgy fejezi ki, hogy megy és megdobálja az MTV székházat, felgyújtják pár politikus házát, kocsiját és hasonlók.
Akik kevésbé bátrak, azok internetes fórumokon és blogokon bírálják nulla hozzáértéssel az éppen hatalmon lévő pártot, amivel SEMMIT nem tesznek azért, hogy valahogy az általuk firtatott probléma megoldásra kerüljön.

És én is ezt látom benned Bunfi: lehet hogy régen nagyon sokat tettél a közösségért, de mostanra kifulladtál, föladtad, és keserűségedben csak egy szennyet fröcsögő, semmivel sem elégedett blogot vezetsz. És azzal, hogy folyamatosan csak a negatív aspektusait mutatod be itt a játéknak, még rontasz is a helyzeten, hiszen lesznek akik hallva hittérítésedet, hogy "mekkora mocsadék fos szer ez amivel játszunk és csak egyre rosszabbá teszik", ugyanúgy fognak viszonyulni a TF2-höz és egyre inkább csak a rossz dolgokat fogják észrevenni belőle.

Pedig szerintem még mindig egy csodás játék.

Fodiiii 2010.02.27. 17:37:55

"radikálisan konzervativ" :DDDDD

Pityubaa 2010.02.27. 18:16:35

Nem tudom, miért küszködött Bunfi annyi hónapon át a TotalTF-en, hogy Nektek jó legyen.
Nem tudom, miért volt a TF2 egy KIFEJEZETTEN jó játék a kezdetekben.
Nem tudom, miért van fordított arány a vérpistikék száma és a színvonal között.
Nem tudom, miért mondanak, hogy a sok hozzá nem értő, a játékot casual szinten nyomó mondja meg, mit kéne csinálni.
Nem tudom, miért mondják, hogy egyre rosszabb az, amit ezzel a játékkal művelnek.

És nem tudom, miért kell valakit elítélni aki "radikálisan konzervatív" (lefogadom, hogy sokan nem tudják mit jelent ez a kifejezés), pedig több éves tapasztalata folytán sokkal jobban tudná, hogy mit kell tenni.

Nem tudom, miért van az, hogy egyeseknek rombolni jobban megéri, mint építeni.

Ő feláldozta az idejét arra, hogy felnyissa a szemeteket, de ti csak leköptétek, mert egész életetekben csak kritizáltok, de bezzeg ha valamit nektek kell megcsinálni, akkor rögtön nyüszítve menekültök, mert a mai napig el vagytok kényeztetve. Panaszkodjál csak anyukádnak, miért csak 25 ajándékot kaptál karácsonyra, meg miért kell felemelned a segged ahhoz, hogy élni is tudjál.

Én senkinek a védelmére nem kelek, és nem pattogok egy játék miatt, de amit egyesek itt merészelnek, az FELDÜHÍT, mert tudom, hogy a való életben is nagy valószínűséggel ilyesmit fognak tenni. Legyél magaddal elégedett kisfiam, remek szavazógép lesz belőled.

Akinek nem inge, ne vegye magára.

JA VÁRJ TI VAGYTOK A KÖZÖSSÉG

[DB] Rakka 2010.02.27. 19:48:53

@Pityubaa:

"Nem tudom, miért mondanak, hogy a sok hozzá nem értő, a játékot casual szinten nyomó mondja meg, mit kéne csinálni."

És itt villant meg az, amit soha nem fogattok fel, és soha nem is fogtok:

Ez egy casual játék.

Ez nem Starcraft, hogy némely országban nemzeti sportot csinálnak belőle, és stratégiajátékok etalonja.
Ez nem Counter Strika vagy Quake 3, hogy minden létező LAN versenyen meg egyéb helyeken ott szerepel az első helyen.

Ez egy olyan játék, ami magát se veszi komolyan, ahol egy orosz féltonnás állat gépágyúval lő egy pyromániás, hümmögő pszichót aki éppen egy rákszármazású francia James Bondod üldöz. Ez egy olyan játék ahol nem azt kéne nézni, hogy hogyan tudom elrontani mások játékát, hanem hogy hogy tudnám a saját csapatomét segíteni. Ez egy olyan játék amivel Én, és valószínűleg nagyon sokan mások is azért játsszunk, mert a néhány zavaró tényezőn túl rengeteg olyan alkalom van, amikor szabályos sírok a röhögésről, teljesen hülye témákat beszélünk meg voicechaten, ahol barátságokat, ismertségeket lehet kötni, röviden: JÓL ÉREZNI MAGUNKAT.

Ez a Team Fortress 2.

Aki túlságosan belemerül a kompetitív játékba, az előbb-utóbb elfelejti, hogy mi a valódi érték ebben a játékban.

Pityubaa 2010.02.27. 21:46:52

@[DB] Rakka:
Ez mind szép és jó, csak az a helyzet, hogy ezt a játékot már eleve a CS és a Quake 3 soraiba tervezték, vagy ha tévedek, akkor nézd meg, milyen sok kompetitív játékos fedezte fel. Bizonyára nem véletlenül. Érdemes a TFC-t is megvizsgálni. Az pedig, hogy milyen karakterek vannak benne, lényegtelen ebből a szempontból.
Csak hát mégiscsak a pénz a csábítóbb, elkezdték a kis vérpistiknek alakítgatni, azok meg rákaptak, és ők diktálnak ezentúl.
A TF2 addig volt jó, amíg "underground" szinten játszották, de már régóta azt vallom, az undergroundnak az a halála, ha felfedezik.
Nem tudom, előttem hányan írták már le ugyanezt, és nem szeretnék újra és újra ismételgetni. Ha mindezek a flame warok meg oltások után se fogod fel, mit akartunk Nektek üzenni, akkor tényleg csak sajnálni tudlak.

Többet nem akarok írni, végszóként csak annyit, hogy én a mai napig nem haragszok senkire a magyar TF2 scene-en belül, még aki megérdemelné, arra sem.
Majd ha érettebbek lesztek, megértitek miről beszéltünk, csak addig lehet, hogy már késő lesz. Gudbáj.

Lowász 2010.02.28. 10:41:54

Csak annyit mondanék, hogy néha jobb megelégedni azzal, ami van; és nem rossz szájízzel fanylogni az után, ami lehetne, de úgysem lesz. Igen, én is kevesebb vérpistikét, randomot, kritet, és értelmetlen fegyvereket szeretnék.

De vagyok annyira toleráns, hogy nyitottan állok hozzá az új dolgokhoz, és nem fikázom le rögtön miután kipróbáltam. Ha jóvagyok, eme nemes tevékenységemmel néhány más játékost is ráébresztek arra, mekkora genny ez a game, és már ők sem fogják élvezni annyira.

Mint a Mátrix-ban: itt is jobb néha tudatlanul, de "boldogabban" élni.

Emellett nem értem miért csodálkoztok a Valve döntésein a játék továbbfejlesztését illetően. Nyilván azt a réteget fogják megcélozni, akik a legtöbb tőkét jelentik, és ez a réteg nyilván nem a competitive szféra.

Egy cég működésében mindig is első helyen fog állni a profit, csak az a kérdés hogy milyen áron.
Vannak, akik kínai kisgyerekek verítékén gazdagszanak meg. És vannak, akik azon, hogy a legjobban jövedelmező célközönségnek a javára teszik meg a termékük alakítását. Ebben persze benne van az, hogy a nem akkora célközönség, akinek mások az érdekei, elégedetlen lesz.

De hogy ennyire? Fent említett kínai kisgyerekek kevesebbet sírnak mint egyesek.

És lehet bármennyit panaszkodni, a Team Fortress 2-ből addig nem lesz igazi competitive játék amíg az jobban meg nem éri a Valvenak. És ez a pillanat szerintem nem nagyon fog eljönni.

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2010.02.28. 10:50:54

@Lowász: tf2 iz ded tf2 iz ded és mi vagyunk a szmissz ügynökök

Desann 2010.02.28. 11:39:18

@Lowász: A TF2 most is kompetitív játék, és remélhetőleg folytatódik az a tendencia, hogy egyre több versenyre kerül be és egyre nagyobbak lesznek a pénzdíjak.

A Valve, mint bármilyen profitra hajtó cég, nem elsősorban a kompetitív réteget fogja előnyben részesíteni, de ettől függetlenül így is lehet rendesen, versenyszerűen játszani vele.

Nem olyan szörnyű a helyzet, mint ahogyan sokan lefestik.

anyMmal 2010.02.28. 12:02:19

@Lowász: Tudatlanul élni jó? Mátrixban is ha jól emlékszem volt egy egész városnyi tudatlanul nem élni akaró egyed, akik eléggé nem tolerálták a rendszert...
"néhány más játékost is ráébresztek arra, mekkora genny ez a game, és már ők sem fogják élvezni annyira. "
Na hát ez bullshit:D Vagy tényleg ennyi tudatlan és hülye embert ismersz, hogy meg tudod győzni őket, hogy mekkora szar játék ez és emosok lesznek és nem tolják többet, vagy valami istencsászár lehetsz és ekkora befolyásod van mindenben... Az pedig, hogy ez egy casual game, nem mindig volt igaz... Scout update-től kezdve lett ez casual game azelőtt (kár, hogy akkor még nem toltam =/) elméletileg, visszajelzések alapján, egy élvezhető játék volt, és nem várt minden sarkon egy elvetemült nyomorék karddal a kezében... Meg minek van pl ETF2L, ha ez egy casual game, minek vannak top csapatok, ha ez egy casual game, és a top csapatok sem komálják az updateket... lásd bunfi cikkét »

hunforstressz.blog.hu/2010/02/23/tortenelem_vagy_bukas

Meg rakka barátod megnézhetné, hogy egy wcg-n milyen game-ek voltak.

Lowász 2010.02.28. 15:35:23

@anyMmal; Desann: Nem azt akartam mondani hogy ezt a játékot csak publicon játsszák, csak azt, hogy valószínűleg soha nem lesz annyira competitive mint a csé vagy a quake.
Igen, vannak top csapatok, van ETF2L, de attól még messze nem olyan sok ember játszik competitive szinten.

Csak azt mondom, hogy mivel a sírással nem oldunk meg semmit (csak ha nagyon sokan teszik és annyian nem teszik hogy a publicra készült fegyókon változtassanak), érdemesebb megbékélni a helyzettel.

Volt hogy én is whine-oltam hogy "jajj buzi huntsman, buzi kard, buzi dr", de az egész játék nem volt olyan élvezetes, mint amikor csak annyit mondtam az egészre hogy "leszarom".

Néha meg kell elégedni azzal ami van. :/

hykleri 2010.02.28. 17:10:38

Meg minek van pl ETF2L, ha ez egy casual game, minek vannak top csapatok, ha ez egy casual game, és a top csapatok sem komálják az updateket...

Mégis van ETF2L, akár komálják az updateket, akár nem. Mégis egyre ötbb pénz/tárgynyereményes kupa van, akár kámlják az updateket akár nem, és mégis egyre több lan van, akár komálják az updateket, akár nem.

kappan 2010.02.28. 18:22:55

@Lowász, Deathangel: Kérdem én a CS 1.6-hoz miért nem mer hozzányúlni a Valve? Ugyanúgy az ő játéka, mégis a legkisebb kedvezőtlen, profitorientált változtatásért az egész scene egyként emelné fel a szavát. Csak sajna tf2-ben az olyan casualok, mint ti véleménynyílvánítást követeltek magatoknak. Csak azt nem értem mire fel. CoD4ben sem volt divat anno hogy a noob tubeos lamák beleszóljanak a promodba. És van ez minden normális közösségben. A tf2ből kompetitívebb kompetitív játékot lehetne faragni mint bármelyikből ami kint van a piacon. Csak sajna a scene teteje, inkább lepaktál a valve-el minthogy normális játékot csináljanak.

Nekem semmi bajom nincs azzal ha valaki - úgy, mint ti és még sokezer ember játszik - casual módon játszik, de akkor az ne követeljen magának jogot a játék alakulásának beleszólásába, mert akkor egy játékból egy olyan torzszülött lesz, mint ami most megy pub és egyelőre comp szinten tf2ben.

Desann 2010.02.28. 20:57:07

@kappan: Már ne haragudj, de szerintem a DB csak játszik a TF2-vel, és azon túl, hogy elfogadják a változtatásokat, nem hiszen, hogy "jogot követelnének a játék alakításához". :)

A Valve-nak kell a pénz, ezért inkább a több pénzt hozó casual réteggel foglalkozik. DE ettől függetlenül remekül lehet ezt a játékot kompetitíven játszani...

kappan 2010.02.28. 21:11:38

@Desann: Amikor ki lett tiltva a kard-pajzs kombó igenis nagyon követelték hogy kerüljön vissza tehát ha lokális szinten is, de beleszóltak az alakulásába a dolgoknak.
Szerintem pedig Lowász, Athemil, stb. igazából nem sok jogot formálhat arra, hogy Bunfit kritizálja abban amit tett a blog előtt (szvsz amit itt csinált azért se, de ez más tészta), hiszen nem láttam tőlük semmit - és szerintem én ezzel nem vagyok egyedül - amivel a közösség előremenetelét elősegítették volna.

Tudom Desann a te célod az az ilyen védő típusú kommentekkel, hogy csökkentsd az általad feleslegesnek vélt viták számát, ezért rád nem is haragszok ezért.

(Lehet hogy sokaknak nem teccik ez a komment, sajnálom nem azért írtam hogy másoknak megfeleljek)

kappan 2010.02.28. 21:12:47

@kappan: egy kis edit: "bele akartak szólni" de larry jó döntést hozzott, a többi meg már tudjuk...

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2010.02.28. 21:49:34

igazi titán vagyok aki meg akarja bolygatni a kocsmai idill-t :D

Lowász 2010.02.28. 22:39:31

@kappan: Én személy szerint ugyanúgy utálom a kardot és pajzsot mint te, tökre örültem amikor kivette larry.

Nem akartuk formálni a játékot. Mikor akartuk? Azzal hogy Athemil meg Angel újra kardozni akart kartelen? Nem igaz dolgokkal ne érvelj.

Nevezz meg EGYETLEN ALKALMAT amikor mi beleszóltunk hogy "játsszanak a prók". Nem fog menni.

Közelmúltban nem játszottam ellened Kappan, de bőven nem vagy olyan jó hozzánk képest egyéni skillben hogy le noob tubeos lámázz. Kicsit elszállt veled a ló.

Igen, semmit nem tettünk ezért a közösségért, de attól még kritizálhatjuk
a módszereit. Ahhoz hogy valakit kritizálj nem kell hogy magad is osztozzál vele tetteiben. Az egész "kritikus" szakma értelmét veszítené.

Ja és kappan: emlékszem én még azokra az időkre amikor nagyban pyroztál kartelen. Neked és a klánodnak több szabadideje volt, komolyabban akartátok venni ezt a játékot és pár százszor több pcw-t játszottatok.

De mi kevesebb idővel gazdálkodunk, és azt a kevesebb időt kikapcsolódással akarjuk legtöbbször tölteni, amire nekünk a pub jobban megfelel.

De úgy látom manapság az az érték ha valaki napi nyolc órában warozik.

Ennyi játék mellett nekem nem maradna időm ÉLNI. Kinek ez, kinek az a fontosabb.

Thomas MAGNUM 2010.03.01. 13:10:49

@Lowász: akkor kérdezd már meg légyszíves Athemilt, hogy mi is volt az a bebindelt szöveg az RcN-nel kapcsolatban, amiért kapott egy kis büntetést. De azért váltig állította, hogy nem követett el semmit. Szerintem is azért bindel be valaki sértő kommentet, mert tiszták a szándékai.

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2010.03.01. 13:37:18

bocsánat de az illetőnek többször is szóltam hogy talán sértőnek hathat másokra, de miután láttam hogy "a véleményének egyéni kifejezése" fentebb való, gondoltam én is hasonló kedvességeket nyomok az említett szövegre, és ha még mindig megvan a demo akkor mutasd meg h bannolásom pillanatában volt e fent rcn-es B)

Luigizzor 2010.03.01. 15:14:56

Mr. Lowász és a többi hatalmas játékos és blogtroll: Tényleg nem értem ti mire fel pofáztok akárkinek és mire fel ugatsz a kappannak h mennyit pcwzik, zünk. Eleve te honnan szeded h mi mikor mennyit jáccunk? view game info-n lógsz vagy mi?El mondom ha már te így ezzel érvelsz maximum érted maximum este másfél órát jáccunk nem is minden nap hanem ahogy adja, amikor te győzikét nézel meg barátok köztöt. Ja meg kritizálás ne legyél már tényleg retardált ilyen szinten, aki kritizál és értelmes kritikát alkot azzal tesz a közösségért de hogy te itt leugatod azt aki csinált vmit azzal csak bontasz. egy 0 vagy. ilyen egyszerű a mondanivalóm

kappan 2010.03.01. 15:15:00

@Lowász:1.Mivel a tf csapatjáték nekem is van comp szinten keresni valóm benne. Sose mondtam azt hogy felettetek állnék skillbe, mutasd meg hol mondtam és igazat adok neked.
2. Cod4be legtöbbször a casualok fegyvere a gl tehát csupán szinesítettem a kommentem, sehol nem látom hogy hasonlítottalak volna hozzá.
3. Beleszóltok magyar szinten, amikor Bunfit kritizáljátok (szvsz ez nem film, zene, stb., hogy legyen alapod kritikát mondani anélkül, hogy tettél volna valamit.)
4. Egyáltalán nem vagyok elszállva. Ha ezt egy olyan ember mondja nekem, aki többet ért el akármilyen szinten (vannak egy páran) neki elhiszem, neked nem... Nincs semmi bajom azzal, ha ti néha feljártok pubolni.(Tudtommal ezt leírtam az előző kommentemben is, nem idézem be, tanulj meg értően olvasni) Csupán azt nem szeretném, hogy ti alakítsátok a magyar scene arculatát.

@Athemil: Te meg ahelyett hogy trollkodnál hozzászólhatsz értelmesen is, mert van egy olyan érzésem hogy értelmes kommentekhez is van eszed.
A bindeléshez meg annyit, hogy Songi bindje korántsem volt olyan sértő, mint a tiéd. Csak ugye trollkodott és téged ez zavart. Jah és ha már elszállásról beszélünk(visszacsatolás Lowy kommentjéhez): Kedves Athemil, miért kell lefaszlámázni egy olyan teamet, aki kicsit jobb mint ti?

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2010.03.01. 15:31:23

@kappan: azt elismerem hogy más szavakkal kellett volna megfogalmaznom, így a tartalma elveszett, amit közvetíteni akartem, elnézést az erőszakos burkolásnak de pillanatnyi rage-bind volt amit elfelejtettem kivenni B) am kappan lowász maga mondja hogy tudja hogy többet tudsz és az elszállás címszó alatt a hajdani kezdőkempre értette ha elég jól ismerem Mr 1-2-t( lowász). bár ez valami féle viszsavágást is eredményezhet ( ha a valve elbaszta a competetív részét akkro visszavágunk a pubnak-de ezzel nem lehet a valve-nak kárt okozni) értelmes kommentelésemet szarkasztikába/csipkelődésbe burkolom, mert első sorban unalmas lenne amit mondanék másrészt a fanyar humor jobban nyomot hagy az aemberekben B)

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2010.03.01. 15:35:45

troll on: nem durva h hunforbunfi 2x indult el és a hunfostress 24 órán belül leállt?

kappan 2010.03.01. 16:21:22

@Athemil: A kezdőkemp más tészta hagyjuk inkább ne kezdjünk kommentgyártásba ismét. Amúgy meg bennem mélyebb nyomott hagyott ez a kommented mint a trollok. Mind1 te dolgot mit is hogyan kommentelsz.

kappan 2010.03.01. 16:23:45

@Athemil: A hunforbunfihoz meg annyit hogy a két blog kurvára nem ugyanaz....

Thomas MAGNUM 2010.03.01. 16:46:08

@Athemil: Keress rá, hogy még él-e a hunforbunfi. Még szerencse, hogy nekem van belőle egy másolatom, így folyka nem tudja sajnos letagadni. B)

Thomas MAGNUM 2010.03.01. 17:41:59

@Athemil: Jah. Miért nem lepődöm meg, hogy az eredeti tartalom eltűnt... Ja és persze kreativitásuk az nulla van, csak lopni tudnak, még ötletet is.

kappan 2010.03.01. 18:32:25

@Dick Richardson: Most mit vársz folytól?:D

Lowász 2010.03.01. 19:13:20

@Luigizzor: A kommentedet sajnos háromszor kellett elolvasnom, mire megértettem, de sikerült.

Bunfi leszólta a klánunkat és személy szerint minket is, legtöbbször jogtalanul, hiszen semmi köze hozzá hogy mit csinálunk amíg az ő játékát nem károsítjuk. Ne várd hogy karba tett kézzel fogunk ülni amikor igazságtalanul szidtak minket.

Igen, néztem game info-t is, de profilokat és játékidőt is; erre alapoztam a kijelentésem. Bármikor rátok néztem ott voltatok RcN klánszerón és ezzel-azzal waroztatok. Ts-en is ilyesmiket hallottam párszor, hogy "Uramisten az rcn megint warozik...".

Esténként van jobb dolgom is mint hogy győzikét nézzek. De te biztos jobban tudod.

Kérlek mondd el, hogy Bunfi hogyan építette a közösséget az "értelmes kritikáival". Csak elérte hogy többen utálják a VALVe-ot, Robin Walkert, az fZ-t, Wannabet, Hyklerit, stb stb és minket. Ez aztán nagyon előrevitte a közösséget ugye?

@Kappan: Igenis, van jogom kritizálni bárkit, ha azt amit csinál szerintem nem megfelelően teszi. "Ne szidd xy politikust amíg nem irányítottál egy országot; ne szidd a tanárt amíg nem vagy magad is tanár".
Bullshit.

A magyar scene-t pedig akaratunkon kívül is alakítjuk, de (idézem) "véleménynyilvánítást", és "jogot a játék alakítására" soha nem akartunk, hiszen alakítani a játékot nem igazán tudnánk, a véleményünket meg ígyis-úgyis elmondjuk.

Olvasni tudok, de mivel a másik két érved ellenünk nem igaz, gondoltam ezzel van bajod.

Még egyszer hangsúlyozom: mi senkit nem lámáztunk le, senkinek nem szóltunk be amíg nekünk be nem szóltak. És ha megtették, akkor persze hogy visszaszólunk.

Eddigi problémáitok nagy részének a DB klán ellen nincs valóságalapja. Pyrot használtunk waron, amikor kijöttek az új fegyverek használtuk őket, és egy ideig beírtuk minden halál után hogy kpd. És én személy szerint semkit nem akartam kickeltetni mert 100 pontot romlott miatta a statom.

Mi volt és mi a baj velünk? Ha azzal jöttök hogy statnácik és pubberek vagyunk akkor inkább hagyjuk az egészet mert semmi haszna nem volt a szájtépésemnek.

Luigi: Legközelebb figyelj jobban magyar órán, és talán meg tudod fogalmazni olyan kultúráltan a commentedet, hogy komolyan vesznek.

Luigizzor 2010.03.01. 19:20:02

Már nincs magyar órám, szóval én már csak ilyen szinten maradhatok nyelvtanban:), de te ettől még mindig 0 maradsz kisfiam:) és az hogy én esténként lerakom a seggem a gép elé és nem pubon nyomom az ipart, neked nem ad okot arra h bepofázz a klánomnak mert hogy mi komolyan vesszük és teszünk azért hogy túllépjük a te és társaságod szintjét:).

kappan 2010.03.01. 19:24:57

@Lowász: Lowász nem lehetsz akkora vérpisti, hogy a nyelvtani hibákat kritizálod egy netes fórumon.

Személy szerint én nem sírom vissza Wannabet...
Az viszont dícséretes, hogy kiálltok az igazatokért de az, hogy jöttök a pongyola indokaitokkal, amiből semmit nem engedtek, bármennyire is legyenek fasságok (köss bele pls!!!!!), az kicsit (nah jó nagyon) idegesítő tud lenni.
Az pedig nem a mi hibánk, hogy több pcw-vel a semmiből túlnőttünk titeket...

Lowász 2010.03.01. 19:30:50

@Luigizzor: Mint előző kommentemben is mondtam, én addig nem szóltam be senkinek, az RcN-nek sem, amíg ők be nem szóltak nekem vagy a DB-nek.

És nem az a helyzet hogy mi is pcw-zhettünk volna ha akarunk. Általában max 3-an voltunk játékban egyszerre, amikor ti összegyűltetek. Nálunk nem tolta mindig mindenki este.

Szomorú hogy egy gimnáziumot kijárt ember ilyen értelmi szinten van.

Magyarországi közoktatás fail.

Luigizzor 2010.03.01. 19:34:33

Jól van kisfiam meglátjuk te mit érsz el, és szerintem nem az én értelmi szintem jellemzed, azzal h 2 hete csorgatod a nyálad a fórumon

Thomas MAGNUM 2010.03.01. 20:06:39

@Luigizzor, @Lowász: Nem személyeskedünk, tiszta?

Lowász 2010.03.01. 20:32:36

TF2 szinten nem akarok semmit elérni, jelenleg a való életben lévő céljaim fontosabbak.

Én nem is akartam semmi világmegváltót cselekedni, csak szerettem volna hogy hagyjanak békében játszani. Soha nem én kezdtem a flamewart.

Thomas MAGNUM 2010.03.01. 20:53:38

@Lowász: akkor mit keresel itt és téped a szád lassan már gépelt oldalnyi mennyiségben?

Lowász 2010.03.01. 21:18:49

@Dick Richardson: Attól még hogy nem játszom, meg lehet és meg is van a véleményem, és kiállhatok a klánom és a magam érdekei mellett úgy is hogy az esetleges változásokat csak a többieket érintik.

Meg amúgy is irritál hogy lassan egész Magyarország utálja a DB-t, amikor igazi okuk nincsen rá.

[DB] Rakka 2010.03.01. 21:53:09

"ebben a blogban jelenleg nem kommentelhetsz" - athemilnél.

Ó a szólás szabadsága :)

[DB] Rakka 2010.03.01. 21:58:45

@Dick Richardson: Ja apropó Bunfi, mi is volt a múltkor az a felismerhetetlenségig eltorzult anyázós szöveg velem kapcsolatban? "ANYÁDBA MENJ A LÉPLÁNGSZRÓÁSODDAL!!!!!"? :) ;D trollface.jpg

Thomas MAGNUM 2010.03.02. 08:25:31

@[DB] Rakka: Athemil kapott egy hetet, hogy moshasson eleget persillel. A felismerhetetlenségig eltorzult szöveget pedig felvállalom, kaptam is a kicket utána, ha megnézed.

@Lowász: Engem eddig is érintett, kiálltam érte és mit kaptam? www.hunforbunfi.blog.hu Csak azért mert kizártam egy WH-s csalót és kiteregettem a szennyesüket. Mindenki leszar itt mindent, csak az érdekli, hogy neki minden fasza legyen. De azthiszem rájöttem, hogy én nem passzolok egy ilyen jelegű közösségbe.

hykleri 2010.03.02. 13:50:11

Ez mondjuk azért mókás. Először a közösségben hatalmas ellentéteket, meg utálkozást okozol, aztán elmész, mert nem passzolsz ilyen közösségbe...

Nem csak én gondolom úgy, hogy ebben elég nagy szereped volt Bunfi. A semmiből felállítottál egy tf2 portált? Igen, mondjuk, de ez nem jelenti azt, hogy a közösségnek te csak jót tettél.

Most ugye jöhetne a MER ÉN MIT CSINÁLTAM, MEG ÉN CSAK MAGYARÁZOM. Igen, lehet, de én nem is mondom, hogy én bizony kurvára mindent megtettem, és nélkülem mennyire rossz lett volna.

És mivan ha nem? Mivan ha a közösség sokkal jobb lett volna, ha nem kell a TE véleményedet olvasni egy közösségi portálon, és nem kell tőled hallani a publámázást, és nem azt érzékelnék, hogy őket a nagy közösségi vezető, utálja és lenézi? Nem KELLETT ide totaltf, nem lett volna baj, hogy van, csak egyáltalán nem így kellet volna csinálni. Nem csinálta senki más? Van ilyen, de ez nem azt jelenti, hogy akkor olyannak kell csinálni, aki nem ért hozzá.

kappan 2010.03.02. 13:57:49

@[DB] Rakka: BOOOOORING! Ő így fogalmazza meg. Te meg úgy hogyha elégetsz akkor tauntolsz "mert jól esik" ... Félre ne érts nem szívom mellre sőt elégtételt érzek.
Lehet hogy Bunfi sok hibát követett el, de ti meg ne viselkedjetek földre szállt angyalként, mert nektek is van elég a rovásotokon. (Nem, nem sorolom fel.)

hykleri 2010.03.02. 14:36:23

Hogy ne lenne? Mondtam én egy szóval is, hogy mindenki más milyen rendes gyerek? Nem.

anyMmal 2010.03.02. 15:03:09

@hykleri: szvsz én élveztem bunfi kommentjeit, lehet, hogy csak azért, mert én nem kaptam akkora mennyiségű oltást, mint mások, de ha kaptam is akkor elgondolkodtam rajta, hogy van e alapja, ha volt leszartam, ha nem akkor is:D Meg ez a "rendszer" eléggé kezd hasonlítani Orwell-nek az 1984 című regényéhez, csak olyan értelemben, hogy jönnek a frissítések, jönnek a vakítások, és ezt mindenki szeresse és fogadja el, csak hát bunfi ezt nem komálta és ennek hangot is adott. Csak nem jött a valve és nem vágta le a fejét:D És az, hogy mi lett volna bunfi nélkül, szerintem tök mind1, mert innentől kezdve fog kiderülni.

anyMmal 2010.03.02. 15:04:57

Ja és lowasz, 3as lett a magyar érettségim, most megvetsz?

kappan 2010.03.02. 15:13:55

@hykleri: mielőtt túlságosan magadra vennéd a db-sekhez intéztem a mondanivalóm :D

Thomas MAGNUM 2010.03.02. 15:34:56

@hykleri: Őszintén szólva ezen a kommenten nem is csodálkozom, hiszen ezt már privátban előadtad nekem (még megvan txt-ben). Tudod mi a probléma az egész gondolatmeneteddel: hogy te is lehetőséget kaptál (sőt többször megkértelek, mint sokan másokat), hogy alakítsd az oldalt, alakítsd a közösséget. De amint ez látható volt, nem éltél vele. Sőt te még lehetőséget kaptál másoktól is, de azokkal sem éltél. És szokás szerint most előadod, hogy mennyire én vagyok a hibás.

Én vagyok a hibás, hogy folyka, döme csalt. Én vagyok a hibás, hogy a DB és az RcN flamel egymással. Én vagyok a hibás, hogy a fanatiqz sportszerűségből és kultúrából megbukott. Én vagyok a hibás, hogy kimondom a szar updatekre, hogy szar. És sorolhatnánk még tovább.

Nem mentem fel magam, amit tudtam, megtettem. Ha jól, ha rosszul. De elég fura, hogy fiatal, tapasztalatlan emberek megvetnek és nyíltan kérik számon jogalap nélkül, hogy mit és hogyan csináltam rosszul. Akik pedig ezt az egész oldalcsoportosdit a kezükben tartják (mindkét oldalon), pedig elismerik azt, amit letettem az asztalra.

Lowász 2010.03.02. 16:45:35

@anyMmal: Nem, nem vetlek meg azért mert 3-as lett a magyar érettségid. Ennyire vagyok toleráns.

De sajnos előítéleteim vannak az olyan emberekkel szemben, akik nem képesek nagybetűvel kezdeni a mondatot és írásjellel befejezni, és hanyagságból nem képesek egyszer átolvasni a hozzászólásukat, hogy ne hemzsegjen a helyesírási hibáktól, ha már a stilisztikaiakat nem tudják észrevenni.

Amikor ilyen commenteket olvasok, olyan érzésem van mintha odacsesznének elém valamit, "nesze bazmeg a véleményem" felszólalással.

Bunfinak is a legtöbb mondandójával nem értek egyet, mégis, képes leírni a commentjét kultúráltan, és valamennyire komolyabban veszem; emellett értelmesebb, érvelni tudó embernek tűnik.

Én próbálom megtisztelni -amennyire tudom- az anyanyelvemet, és egy kis odafigyeléssel ezt mindenki megvalósíthatná.

És akkor talán ez a blog sem úgy nézne ki, mint egy hely ahova bebaszhatom a véleményemet, és flamewarokat szíthatok; hanem úgy, mint egy hely ahol Magyarország Team Fortress 2-sei normális keretek között, értelmesen vitatják meg egymással a gondolataikat.

[DB] Rakka 2010.03.02. 17:03:20

@kappan: Drága barátom, azért az anyázás és a tauntolás között van egy ici-pici különbség. De legalább felvállalta, ez mindenképp pluszpont

Thomas MAGNUM 2010.03.02. 17:43:00

@[DB] Rakka: Most ne állítsd be, hogy csak én anyázok, jó?

Desann 2010.03.02. 18:45:41

@Lowász: Ha már helyesírás, és kultúrált önkifejezés: figyelmedbe ajánlom Athemil bármelyik megnyilvánulását. Nem arról van szó, hogy én nem értenék egyet veled ebben, de mégis, valahol így vicces, amit leírtál. :)

Tényleg nem kötözködni akarok.

Lowász 2010.03.02. 18:57:08

@Desann: Természetesen fentebb leírtak Athemilre is vonatkoznak.

Róla is meg van a véleményem. (Be ne sértődj nekem Athemil...)

kappan 2010.03.02. 21:14:04

@Lowász: Dráma élőben! *popcorn előkészít, koncentrált tekintetet vág* ( I are Áthemil sztájl olololololololol)

[DB] Rakka 2010.03.02. 22:25:44

@Dick Richardson: Másról nem tudok, de ÉN személy szerint senkit nem kezdek el anyázni egy játék miatt.

Na off.
süti beállítások módosítása