HTML

Airshot és lecsókolbász

De mért vágja mán' így?

Friss topikok

Fail Gamesense

2010.07.09. 02:06 Thomas MAGNUM

Engie Update - Negyedik nap

 

Nos, szóval igen. Megjött ez is, de sajnos még nem lehet tudni, hogy mennyire fogja az emberek agyát felbaszni az érzés, az "ezt meg hogy...". Szokatlan lesz, hogy egy védő kaszt ezentúl képes lesz a gerilla hadviselésre és csini új shotgunjával az eddig kisteknősként kalapáló játékmenetromboló emberkék ki-kinéznek majd, hogy lekritelhessenek valakit a zsír új sörétesükkel. Vagy éppen lerak egy kis prüttyögőt, amely hála az istennek kellően gyenge ahhoz, hogy ne lassítsa be a már így is elég gyakran állóháborúvá silányuló játékmenetet. A távirányító már más kérdés, főleg, hogy egy hármas sentry eliminálásához az eddig 3 sticky helyett már 9 stickyt kell a lába elé dobni, ami már szerintem több mint szignifikáns emelkedés. Emellett nem lehet betriggrelni sem, sőt a Bonk! energiaital is hasztalanná válik. Ezen felült a duplájára emelt tűzsebesség okán kétszer olyan gyorsan szedi le a támadót. Kérdés, hogy hol itt a hátrány? Ja persze, ha elteszi a távirányítót, akkor 3 másodpercig inaktív a sentry. Ha elteszi...

A végére maradt a legirritálóbb feature. A mozgatható objektumok. Még ha csak a teleportok lennének mozgathatók, sőt azért még meg is dícsérném a készítőket, mert egy nagyon hasznos ötlet, főleg A/D vagy payload mapokon. De az, hogy mindent át tud telepíteni seperc alatt és még öcsívmentekkel is buzdítják rá a népet, szerintem ezzel már jócskán túllőttek a célon, de lehet csak én vagyok annyira hülye, hogy látom benne a lehetőséget az ordas nagy szopatásra. Szóval ezzel indítunk, kezdődik a tesztidőszak, további módosító updatek és bugfixek várhatóak a közeljövőben és ennek okán még párszor át fogják írni a TF2 wikit. De jó hír is van, megoldották az alt+tab problémát (máraki nem -sw-vel játszott eddig is). Elméletileg.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hunforstressz.blog.hu/api/trackback/id/tr42139969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thomas MAGNUM 2010.07.09. 02:25:50

Annyira nem feltűnően rossz, mert érezhetően megvan az ára annak, hogy használja valaki. De még nem mondom azt, hogy jó, mivel nem értem, hogy egy védekező kasztnak miért kell tudnia támadni is, hiszen arról szól a csapatjáték, hogy a kasztok hiányosságait ezzel hidalják át.

Moreg 2010.07.09. 03:59:41

a sentry most már hordozható, építesz egy level 3asat a spawnál, és oda viszed ahova akarod, pár másodperc alatt felépül és pusztít, eléggé op lett.

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2010.07.09. 14:19:10

a sentry most már hordozható, építesz egy level 3asat a spawnál, és oda viszed ahova akarod, pár másodperc alatt felépül és pusztít, eléggé op lett.
süti beállítások módosítása