HTML

Airshot és lecsókolbász

De mért vágja mán' így?

Friss topikok

Fail Gamesense

2009.10.14. 11:02 Thomas MAGNUM

The future of the blog

Mostanában elég sokat rágódom azon, hogy nem vagyok megelégedve a blog.hu által nyújtott lehetőségekkel. Kevés a template és azokat is nagyon nehezen lehet praktikusabbra, olvasóbarátabbra alakítani. Arról meg ne is beszéljünk, hogy web hőskorában komolyabb külső megjelenést lehetett összehozni, mint a template képeinek cseréjével. Szóval az oldal egyhangú és fehér. A fősáv túl keskeny és csak jobb oldalon van oldalsáv, ami kevés. Mit tudunk tenni?

Egyelőre semmit. Az írótásakkal rágódunk a problémán, hogy mi legyen. A lehetőségek között felmerült a saját tárhely+domain, amely anyagilag nem nagy kihívás. A kihívást webet nem ismerő csapatunknak a WordPress blogmotor konfigurálása jelenti, mert akkor semmi értelme nem lenne a váltásnak, ha ugyanúgy templatekkel (még ha jóval több is van wp templateből) dolgoznánk tovább. Tehát a blog egyelőre marad itt és ebben a formában folytatjuk tovább, de a kulisszák mögött azért dolgozunk tovább egy szebb és olvashatóbb forma megteremtésén. Utolsó szó jogán pedig szeretném megköszönni (ismét) Tiger munkáját, amellyel ismét maradandót alkotott. Őszintén remélem egyszer felhasználhatjuk a munkáját és ilyen nagyszerűen nézhet majd ki a blog.

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hunforstressz.blog.hu/api/trackback/id/tr881449267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomSPecial 2009.10.14. 14:59:51

Hi! Na most sikerült regisztrálnom, és mivel csak és kizárólag bíztatást tudok neketek megfogalmazni, ezért: HAJRÁ!!!, csak így tovább, és ha lesz esetleg saját oldal, én csak örülni fogok neki. De már így is nagyon jók vagytok.....

Fodiiii 2009.10.14. 15:40:47

@TomSPecial: Köszönjük, jó látni hogy nem mindenki akar minket felakasztani az első fára. :D

Yadamp 2009.10.14. 15:49:01

osztom TomSPecial véleményét :D

PozitiveRP 2009.10.14. 16:10:21

CMS? Több éven át használtam PHP-Fusion -t, és még mindig szívesen ajánlom bárkinek. Nagyon egyszerű, de ha esetleg tudsz minimális webprogramozást, akkor csodákat lehet művelni vele. Nem tudom, mennyi reklám fér itt el, azért egy próbát megér: php-fusion.hu/
;)

Naree 2009.10.14. 16:51:08

A képen látható template nem rossz, addig mindenféleképp jó, amíg el nem készül az új oldal :)

win7 + firefox rula :P :D

Fodiiii 2009.10.14. 17:03:36

@Naree: Sajnos a blog.hu-n azon template sem megvalósitható, éppen ezért nézelődünk másfelé is jelenleg. :)
süti beállítások módosítása