HTML

Airshot és lecsókolbász

De mért vágja mán' így?

Friss topikok

Fail Gamesense

2009.10.05. 13:49 John Henry Eden

Lopják a blogot! Ki a hamis Dick Richardson?

Ezt is megélte ez az öntelt és szókimondó emberekből álló projekt. Álnéven lopják a blogot, olcsó hamisítványokat készítve, mint a piacos gagyi Adiads. Ez egyszerre jó hír, meg nem jó hír. Azt lopják, ami jó, de azért a lopás mégiscsak lopás. Dick Richardson csak egy van! Ugye Dick? Bár az a feltételezésem, hogy először Bunfi fogja lopni innen a cikekket, növelve egyébként sem csekély nézettségét sajnos dugába dőlt (és csökkentve a mi nézettségünket persze). Ellenben kíváncsi leszek, hogy mikor lesz törölve a blog, mert nemcsak a szerveren TILOS a totaltf szó kiejtése.

Legalább a lopott blog végére odabiggyesztette volna az oldalra oly jellemző Forrás rovatot. De ezt ő nem tette meg. Szóval te álDickRichardson (mert még erre sem figyelt, hogy külön írja a nevét) fedd fel magad és vess véget hamisítói tevékenységednek, vagy számolj a következményekkel. Igen jó kapcsolatot ápolunk Batmannel, akinek most úgyis sok a szabadideje! A végére pedig azért belinkelem a lopott blog címét, örömet és nagyobb nézettséget okozva ezzel a teamfortress.hu szerkesztőinek. 

OGC - Mert a játék a lényeg !?

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hunforstressz.blog.hu/api/trackback/id/tr311428944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thomas MAGNUM 2009.10.05. 13:52:35

DICK RICHARDSON CSAK EGY VAN! DICK RICHARDSON FOR PRESIDENT!

John Henry Eden 2009.10.05. 17:52:26

@Dick Richardson: Tovább folyik a tolvajlás, kezdek aggódni. Még a végén felvesznek OGC-hez szerkesztőnek... Akkor mi lesz az oldalunkkal??

Yadamp 2009.10.05. 18:01:23

Hey,
Imádom ezt a blogot, csak így tovább :D Mindig feldobja a napom :D Még még még
süti beállítások módosítása