HTML

Airshot és lecsókolbász

De mért vágja mán' így?

Friss topikok

Fail Gamesense

2010.07.14. 02:57 Thomas MAGNUM

Visszanézzem?

Ma megint jött egy TF2 update, amely előszörre hatalmas ovációt váltott ki belőlem. Az egyik játék motorját érintő változás, amely felemelte a kilens és a szerveroldal közötti adattábla eltérések limitjét. Persze ehhez hozzácsapták, hogy most ezzel a régi demók is visszanézhetők lesznek, némi vizuális mellékhatással. Szóval, most már mindenki mondhatja, hogy a kompetitív szféra is kap valamit. De a valóság sajnos nem ez. Először is érdekes, hogy mit értenek vizuális mellékhatáson. Vannak tippjeim, de egyelőre kipróbálás alatt. A másik érdekes tény, hogy már most érdekesen nyilatkoznak róla a fórumon: "Doesn’t seem to do miracles, demos from January-March don’t seem to work." De próba cseresznye, elővettem néhány demót és megnéztem, hogy működnek-e.

Hát nem csalódtam. Próbaképp sem az ftpről lekapott néhány stv demó, sem a játék könyvtárában talált néhány régebbi in-eye demó sem tetszett neki. Összegezve az eredmény: háromból semmi. Ezek után már hagytam a többit a fenébe. Ennyit a nagy ígéretekről. A fenti képen látható a tényállás, a demófájlok nevében benne van a dátum. Köszönjük szépen, kérünk ilyet máskor is.

11 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hunforstressz.blog.hu/api/trackback/id/tr402150499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thomas MAGNUM 2010.07.14. 03:01:34

Humoros, hogyha meg akarom nézni a régebbi demóimat, akkor töltsek le egy tört másolatot a játék régebbi verziójából.

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2010.07.14. 03:18:56

és pathcelgetheted fel le, warezolod az eredeti játékodat :D

nvk 2010.07.14. 07:14:47

nincs ezzel semmi gond. a tegnap felvett demo még ma is működik! kinek mi a régi.. :D

PozitiveRP 2010.07.14. 08:18:37

Legalább már a cél megvan, csak még nem tudták megprogramozni. Mellesleg ha jól értesültem, vizuális mellékhatásokon Robin Walker meztelen testét értik.

kappan 2010.07.14. 13:54:34

FU ASCII art bejövős. :)

UFP P 2010.07.14. 18:16:30

Nemtudom mit vártál ember. Nem poénból volt az a limit, attól hogy a korlátozást felemelték még mindíg nem kaptad vissza a régebbi játékodat.

Submit 2010.07.16. 08:43:05

@Pozitive: Pozitive komolyan mondom, erre már nem is mondok semmit: a ValVenak, már nagyon régen foglalkoznia kéne azokkal, akik versenyszerűen űzik az "ipart", és nem csak a pubon lógnak napi 8 órában....
De akkor jössz te "Legalább a cél már megvan, csak nem tudták megprogramozni"
-Az ilyen hozzá állás, és vélemények miatt tart itt a játék ahol tart hogy: "nembaj majd 3 hónap múlva, majd ha kész lesz a pyro update, akkor megcsináljátok fiúk, mi ráérünk"
Nah, meg a játék túlzottan alacsony ára, így beszabadultak a vérpistikék a játékba, akik csak a Trollkodás céljából veszik meg a játékot...
Félre ne értsd, nem leugatni akarlak, csak éppenséggel"Felébreszteni" hogy Public szerverek? Akkor tehetnétek is valamit nem csak mondani kéne hogy az milyen szar..
Bocs ha picit paraszt voltam, de éppen Windows reinstall után vagyok azt nem működik rendesen, megint tehetem fel újra:(

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2010.07.19. 14:41:30

@Submit: munkahelyen sem fogják elfogadni hogy: jaj bocs főnök de éppen windows reinstallom volt... bunko vagy és kész

Hyde *.* 2010.07.19. 17:02:33

"Akkor tehetnétek is valamit nem csak mondani kéne hogy az milyen szar.." most vagy száz hozzászólást visszatudnék keresni amiben rinyálsz az updatek miatt, viszont a másik oldalon (tenni valamit) semmit sem látok.Nem gondolom hogy volna jogod (arcod van) másokat cselekvésre bíztatni + épp ezt olyas valakinek címezted aki megis próbál/t tenni valamit... felébresztést pedig nem másnál kéne kezdeni

Submit 2010.07.26. 11:04:53

Még inkább az a humoros hogy update után 2hétig mapváltásonként kapok "hl2.exe error"-t...és már négyszer raktam újra a steamet...

Submit 2010.07.26. 11:09:28

@Athemil: Igen? Mivel is? Te aki állítólag a Trollok istene majd kioktatsz bocs...+ hogy le-sza-rom az hogy itt vérpistike vagyok egy szaros kis játékban, ami kb. 2 év múlva már sajnos sehol sem lesz, ha a valve így folytatja...
Szeretem az ilyet mikor folyton megy az oktatás...Nah mert te soha senkivel nem vagy paraszt? Képzeld el hogy mindenkinek vannak rossz napjai, mint pl. nekem.
Elhiheted hogy nem a seggem alá tolták a gépem, és nem örülnék ha bedöglene fél éves használat után, már pedig valami megadta magát(Konkrétan most már biztos a videokártya és a winchester) szval elhiheted hogy milyen jó kedvemben voltam.
Mondjuk abban igazad van hogy paraszt voltam, de te is az szoktál lenni szóval te is moderáljál magadon...
süti beállítások módosítása