HTML

Airshot és lecsókolbász

De mért vágja mán' így?

Friss topikok

Fail Gamesense

2009.10.04. 11:21 Thomas MAGNUM

haxx + ESL = paraszt vagyok

Kis hazánkban méltán híres a haxx csapata, amelynek minden tagjának attól lesz erekciója, hogy ezt az amúgy "híres" magyar multigaminget képviselheti TF2-ben. Vagyis inkább égeti. A TotalTF kupán a folyka gyereket WH miatt kibaszták, mint macskát szarni. Alapvetően a csapatot is ki kellett volna baszni, csak Bunfi és a díszes admingárdája nem volt elég kemény hozzá. Így most verhetik magukat a harmadik helyükre, amit csak az ARGO deflossolásával érhettek el. Szóval rebegjetek el egy hálaimát nekik, mikor ezt olvassátok.

A legújabb történés, ami kikerülhet a büszkeségfalra az ESL IV keretében esett meg. Két héttel ezelőtt elkezdték a francia ellenfelükkel egyeztetni a mérkőzést. Ekkor az ellenfél jelezte, hogy az egyik csapattársukat eltiltották a túl sok büntetőpontja miatt. Persze ennek semmi köze a TF2-es szezonhoz, mert a QuakeLive 1v1 kupájában szerezte a pontok nagy részét, mert nem jelent meg a megbeszélt időben játszani. De ez NEM zavarta a haxx karizmatikus vezetőjét, akinek az élete az e-sport (grat neki) és ellentétben a múlt heti ellenféllel aki felfogta helyzetet, NEM engedte játszani dONut-ot. Mi több, nemcsak, hogy nem engedte, hanem mérhetetlen aroganciájából fakadóan rögtön default wint akart kiharcolni. Node kérem! De most őszintén... MI EZ? Nem a játék a lényeg? Ha annyira tökös gyerekek, mint ahogy mondják ("Ha gyakorolnánk egy kicsit megvernénk a Calit a legerősebb lineupjával!") akkor miért nem mertek kiállni? Kicsit sok lesz a végére a kérdés, úgyhogy beszéljen helyettem a kép és a linkek.

Az esportlifer akcióban

Remélem ezek után a sok emberszerű teremtmény, aki eddig istenítette a univerzum eme balesetből született pofátlan teremtményeit, rájön, hogy HAMIS bálványokat imádott. Ja, majdnem elfelejtettem a sluszpoént. Végül az egyik mapon nyertek 5-0-ra, de a másik mapon, ahol kellett volna némi taktikai érzék is elvesztették. Így lett a defwinből döntetlen.

MATCHLINK
Gratulációkat pedig erre a linkre kattintva

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hunforstressz.blog.hu/api/trackback/id/tr271426096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pipacs1 2009.10.04. 11:31:27

Hát igen ESl div4-ben nagyon kemény csapatokat vonultat fel.
Hajrá haxx remélem etf2l-en is ti lesztek a királyok div6 valahol XD

Marszupi[LAMI] 2009.10.04. 14:45:44

Hát igen a haxx a tf2es sceneben 1 nagy szar sőőt az hogy szar nem is kifejezés ezzel inkább csak az ürüléket (szart) degradálom le magyarul annyi a lényeg hogy a haxx annyira undorító hogy arra már szavak nincsenek gondoljatok csak bele mit is műveltek a nation's cup-on -.- szánalom banda még az unknál is szánalmasabbak

Marszupi[LAMI] 2009.10.04. 14:52:34

@Marszupi[LAMI]: BTW ez a döme 1 undormány undorító undorító undorító fújj!

ToMee.cR 2009.10.04. 15:06:03

Amikor a totaltf kupán közöltük dömével, hogy folyqa valószínűleg csítel, akkor mi voltunk a hülyék, mert egy olyan kiforrott rendszert kérdőjelezünk meg mint a VAC... Amikor egy gyerek azért van pár napra bannolva ESL-ről a TF2-es ligából, mert nem játszott le pár Quake live meccset, akkor meg nem akar játszani ellene, mert hogy az nem fairplay... és kijelenti, hogy a defwint szeretne... Azt hittem Döme nem tud újat mutatni, azután a műsor után, amit levágott totaltf kupánál, PEDIG DE. Döme és a FAIRPLAY... Ez most EPIC volt.

GhostjAH 2009.10.04. 15:25:48

@ToMee.cR: Hát ebben sajnos télleg egyet kell értenem :S
Azért ez már vicc :ASD:ASD
süti beállítások módosítása