HTML

Airshot és lecsókolbász

De mért vágja mán' így?

Friss topikok

Fail Gamesense

2009.10.03. 13:08 John Henry Eden

ACHTUNG! STATNAZIS!

Statnáci. Egy mezei public játékos aki jó képességek hiányában normál esetben kevésbé feltűnő egyéniség, ám ezt ellensúlyozandó a ranglistán elfoglalt helyével szeretne  hírnevet kivívni magának. Nem vagyunk egyformák a statnácik sem teljesen azok:


Nagy az Isten állatkertje, de ekkora?!

Vannak  magányos farkasok akik egymaguk vágnak neki az útnak, de találunk csordába verődött egyedeket is, akik együttes erővel próbálják megmászni a statisztika a már-már Mount Everest magasságú csipkézett hegyormait a jeges sziklákon a -40°C-os szélben. Úgy tűnik ez sikerül is nekik hiszen a ranglétrán végigfutva hamar feltűnhet, hogy többnyire annak első felében tanyáznak. Ennek fő oka, hogy  komolyabb játékosok (vannak ilyenek?) csak néha napján tűnnek fel a fertőzött zónában.
 
Különös ismertetőjelek:

  1. Elhalálozását követően kpd, rank parancsal rendszeresen felméri veszteségeit.
  2. Az éppen aktuális pálya faledatának teljesítése mindig hidegen hagyja, legyen az pontfoglalás vagy egy táska megszerzése az ellenséges bázisról.
  3. A megfelelő időben és helyen elhelyzett sticky csapdát a kezdő biztonságos minden veszélytől óvó falai között robbantja fel, a számára legjobbnak tűnőt pillanatban.
  4. DB tag a név előtt.
  5. Előkelő helyezésén felbuzdulva önbizalama az átlagosnál nagyobb ezért nem riad vissza mások éles kritizálástól: gyakran dobálózik low, no skill és hasonló kifejezésekkel.
  6. Van legalább egy sapkája és rendszeresen fel is vág vele.
  7. Általában nem szereti a szimmetrikus pályákat hiszen azok nem kedveznek gyűjtögető életmódjának.
  8. Egy biztonságosnak vélt csatornában képes akár fél órát is eltölteni arra várva, hogy gyanútalan áldozata belesétáljon az aljas sticky csapdájába.
  9. Rendszerint elkerüli a kétes kimenetlű küzdelmeket helyette inkább a biztos pontokra hajt.
  10. Játékstílusával és viselkedésével gyakran tönkreteszi mások szórakozását.

Ha a fenti jelek bármelyikét rendszeresen tapasztalod környezetedben jobb ha elkerülsz minden kontaktust az adott játékossal vagy a fertőzés súlyosságától függően az adott szerverrel is! Mi előre szóltunk!

20 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hunforstressz.blog.hu/api/trackback/id/tr451424866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marszupi[LAMI] 2009.10.03. 18:27:23

Én ismerek ilyen embereket...háááát szánalmasak ilyen például a kartelkocsma lakossága SZÁNALMASAK... xD

Pipacs1 2009.10.03. 20:31:23

Legalább elélvezhetnek a képre és nekik már ezért megérte XD

Moreg 2009.10.04. 02:45:26

Fasza a blog, mindig feldobja a napomat, főleg az előző bejegyzésnél a flamewar, csak így tovább :Đ

idk? 2009.10.04. 09:04:48

"DB tag a név előtt."
^^

[Hyde] 2009.10.04. 12:08:21

Szívemből beszél a cikk , főleg a mappválasztást illetően .Nemtudom a DB ilyen fejta elitélésével mennyire is értsek 1et,de annyi szent hogy a cikk többi része nagyon is stimmel.(bár én akár milyen módszert is használnék nem kerülnék az első félre :) .

Fur4 2009.10.04. 12:45:12

A Statnáci kifejezésre keresve sikeresen megtaláltam ezt a csodát, amit a kartelen emlegettek :D
Fantasztikus.

Lowász 2009.10.10. 23:26:29

Hú gyerekek nagyon jót röhögtem elég jól meg volt írva...
Sztem nem fogok besértődni a DB-seknek való beszólás miatt mert ez amit leírt a kedves postoló max a desertre igaz a klán egészére semmiképp.
Én például esélytelen helyzetekben is belerj-zek a tömeg közepébe, angel a hlstats-on max a deflect meg a tauntkillek számát nézi, songold lehet h picit statbuzi, nade általában nem jellemző a klánra hogy beszól másoknak, mások játékát elrontja (a spawnkemp nem a DB klán resortja), vagy hogy minden halál után beírja hogy kpd. Főleg nem stickyzünk sarokban guggolva mert egyszerűen (szerintem) unalmas. A DB-sek nagy része pont az hogy nominálni szokta az 5cp mapokat mert nem randomfest megy 24/7 mint egy dustbowlon vagy goldrushon. Leírtak NEM vonatkoznak desertre, aki azért kap annyi pontot, mer szinte alig hal meg. Ilyen óvatos a játékstílusa, de nemcsak tf2-ben l4d-ben is.
Utolsó megjegyzés: NINCS sapkám, mindenki másnak van a klánban de ezzel max előtttem vágnak föl hogy idegesítsenek. Azért mert szerverelsők vayunk nem jön rögtön hogy statnácik. Számoljátok csak ki az átlagot desert pontjai nélkül.

idk? 2009.10.11. 10:44:45

@Lowász: Kedves Lowász, amikor 6an vagytok fent kartelon, és bármikor bárkinél kérdezzük, h "Ugyan jönnétek-e warozni?", vhogy mindig az a válasz h nem, mert fáj a pocim, mert sajt, stb. Amúgy meg a DB-sek és az 5 cp-s mapok nem igazán jó barátok, legalábbis nekem nem ez jött le pedig elég sokat voltam kartelon mikor ti is.

Lowkolbász 2009.10.11. 11:00:07

idk?-nak van igaza tul sok a sok pubolo csicska gyerek köztük lowászék mert sose waroznak pedi mindig fent vannak.De hát nem az én dolgom ők fognak jobban lámulni.

Lowkolbász

ZolezZ 2009.10.12. 15:37:45

proksa-t azért kiemelném, mert nem db-s szinten van.

John Henry Eden 2009.10.12. 16:40:49

@ZolezZ: aki korpa közé keveredik, megeszik a malacok.

inkább a lecsókolbi 2009.10.12. 19:48:29

hmm ha tisztában vagy vele, akkor mégis miért...

proKSA 2009.10.12. 22:20:51

@Lowkolbász: Akkor most feltárom eme titkot! Azért nem warozunk mert vagy nem vagyunk meg, vagy mindenkinek van jobb dolga, vagy csak túl fáradtak vagyunk az egész napos tanulás után. Ettől függetlenül waroztunk már egy párszor, pickupolni is szoktunk, és valamennyire ismerjük a warok világát. Statnáciskodni nekem aztán végképp nem szokásom, de nem mentegetőzöm, mindenki azt gondol, amit akar.
Az 5cp-s mapok pedig a kedvenceim, csak hiába van benn a szavazásban a jónépnek goldrush kell, erről én nem tehetek. (Ilyenkor megy is az anyázás teamspeaken:) )
@ZolezZ: Elég érdekes, ha nem vagyok egy szinten a saját klánommal, nem gondolod? :)
Sajnos nem a tf az életem, nem leszek soha div akárhányas prő, de esténként amikor van egy kis időm, szeretek kartelon játszani, nem tudom ettől miért lennék csicska. Tudtommal nem ártottam senkinek. ( Még lowgecizni sem szoktam :( )
Tisztelettel: proKSA

ZolezZ 2009.10.12. 23:04:51

Te nagyon hülye, épp azt mondom, hogy neked nem a db-ben kellene lenned, hanem vmi erősebb klánban. Már a pozitív megjegyzést se veszik észre az emberek. VÁÁÁÁ :D

NeaR 2009.10.13. 00:08:23

Üdv! Statnázi , DB ?

Én ugyan nem tudom mért nézik le a DB-seket ennyire, de az biztos , hogy jó velük gamelni :) Amikor én csatlakoztam a klánhoz (mert , igen DB-s vagyok) , anno akkor sem volt jo híre sokan mondtak hogy lowok meg noobok meg stb.. Aztán elég hamar rájöttem hogy az elöbb emlitett állitások egyike sem igaz , teljesen korrekt kis csapat ez összetarto banda . Én személyszerint hobby-bol jatszok nem ez az életem meg ilyesmi , Warozni is szoktunk ha összejön (vagyunk elegen meg van kedvunk) ,
nyertünk is már waron ki is kaptunk , vanilyen.. :)
Nemvagyunk pro játékosok sööt van még mit fejlodni .
DE ami nem tetszik nekem az az hogy beskatulyázzák az embert jelzöket aggatnak rá vagy a klánra milyen alapon ?
Én sosem szoltam le senkit a játékstilusa miatt vagy mert kpd-zik vagy mert olyan klánban tartozkodik .

Másrészről tovabbi sikereket kivánok a Blog-hoz , jók a cikkek :)

idk? 2009.10.13. 14:36:52

@proKSA: Ez fölvet egy érdekes kérdést, ha ti csak funból álltatok össze akkor minek nevezitek magatokat klánnak?

proKSA 2009.10.13. 19:32:02

@ZolezZ: Ne hülyézz le élből kérlek, észrevettem a pozitív megjegyzést. Arra kívántam utalni, hogy a klán többi tagja sem különb nálam, és mindenki a maga nemében igenis hozza az én szintemet ( Nem mintha én valami atomprő istencsászár lennék ).

@idk?: Ha az olyanoknak, akik kartelről magukat összeverbuválva egy, maximum két hétre összeállnak van joguk klánnak hívni magukat, akkor szerintem nekünk is van. (Számtalan ilyet láttam már, mióta a DB létezik - immár több, mint egy éve ). Ha nagyon zavar a klán elnevezés tekints minket baráti társaságnak, akiket a tf-en kívül még sok más dolog is összetart.

Lowkolbász 2009.10.14. 19:12:17

Én nem egy emberre gondoltam mert sok olyan játékossal találkoztam a DB-klánba aki remek játéktudással büszkélkedhet. pl Pro KSA illetve SonGold de ha valaki jobban ismeri The UnderTaker. Mindig ha teheti warozik és nem értem miért egy public klánba játszik. Már nem azért de a DB egy kicsit inkább a public áll nekik jobban mert ot remek játéktudással rendelkeznek de még nem tudom mit tudnak produkálni war szinten.Láttam már Pro KSA-t illetve SonGoldot is warozni és kiemelném őket a klánbol mert ők tudnak talán a legjobban a klánbol. Nem mintha a többi gyenge lehet csak még őket láttam csak warozni. Remélem fogtok még warozni.
süti beállítások módosítása