HTML

Airshot és lecsókolbász

De mért vágja mán' így?

Friss topikok

Fail Gamesense

2014.07.28. 14:09 Thomas MAGNUM

Darn legendája

Szólj hozzá!


2010.09.30. 22:06 Thomas MAGNUM

It's over

86 komment


2010.09.07. 21:02 Thomas MAGNUM

Tapiek.bevadultak.2010.SiteRip.HUN.uncensored-Lecsokolbi

Volt már egy okító írás Pozitive számára arról, hogy miben áll egy jó interjú elkészítése. Ám úgy tűnik, hogy habár ő törekszik a tanácsokat megfogadni és az okítást megszolgálni mégis homokszem került a gépezetbe. Ha valaki interjúkészítésre adja a fejét, akkor előtte illik egyeztetni az alannyal is, főleg ha nyomtatásban is viszont akarjuk látni a kész művet. Ezen felül illik elküldeni neki egy végleges verziót, hogy így fog kinézni, megengedi-e, hogy publikálásra kerüljön. De itt ez nem történt meg, sőt CENZÚRÁZVA lett az interjú. Szeretném megkérdezni, hogy akkor végülis mi a fasznak kell interjút csinálni, ha az NEM kerül szó szerinti idézésre, mivel pont ez az interjú lényege. Akkor elég lett volna egy nyilatkozat, tartalmi idézéssel és akkor elkerülhetőek a kellemetlen problémák. De nem is én lennék, ha nem kavarnám a szart, vagyis jobban mondva ne kötnék bele, főleg ha van mibe. Így felkértem Tapit, aki mellesleg mostmár Zyan (cián) néven fut, hogy próbálja nekem visszaidézni, hogy pontosan mit is válaszolt Pozitive kérdéseire. De sajnos megelőztek, Pozitive már nyilvánosságra hozta a vágatlan verziót TF.hu-n, blog formájában.

- E L O L V A S O M -

25 komment


2010.09.07. 16:44 Thomas MAGNUM

Fedezékbe! Szarvihar készül...

4 komment


2010.09.07. 02:24 Thomas MAGNUM

In memory of Broder (with the best fragmovie ever)

Legnagyobb sajnálatomra feloszlott a Broder, a svéd hB0da és a norvég Resistancen (amely annó elég nagy álbotrány keretében szenderült jobb létre) fúziójából létrejött, S8-ban div1 spotos csapata. A feloszlás okait boncolgató és a csapatagokra emlékező cikket olvashattok itt, az AFS szezon legjobb medicjének, Tordennek a tollából.

† Broder 2010. 01. 07. - 2010. 09. 06.

4 komment


2010.09.05. 15:31 Thomas MAGNUM

DB playground by Zsirmo

Igen, gondolom már régóta látja mindenki, hogy új szerver színesíti a hazai szerverpalettát. Amióta Zsirmo - egyesek szerint inkább lealacsonyodott - a DB klánba belépett, megszponzorálta őket egy privát public szerverrel, hogy ezzel a képzavarral éljek. Szóval olyasmi hely ez, ahová a normálisabbja - már ha lehet ilyenről beszélni - kezdőkempelni vagy jobb híjján megy fel. A Kocsma aranykora már elmúlt, köszönhetően a sok retardnak, a crit körüli vitáknak és annak, hogy már jószerivel egyik Calis sem publicol. Szörnyű kimondani, de sajnos már nem. Aztán ott van még OGC Revenge, amelyet nem tudom ki konfigol, de egyet javasolhatok VÁLTSON SZAKMÁT. Sőt, ezt még megfejelték a Vendettával, amit olyan mint egy dízel Ferrari. Röhögni jó rajta és nem működik. Szóval failból-failba és egyre több a kisgyermek, aki matchboxozás helyett itt rontja a levegőt. Szóval itt van a DB szerver, ahová elmenekültek a DB tagjai, hogy kiélhessék az elnyomás okozta frusztrációkat és megmutathassák, hogy három gombóc fagylalt mellett ezzel is megbirkóznak. Pont. Discuss és itt egy savazás is, mert jó.

29 komment


2010.08.30. 21:37 Thomas MAGNUM

Handwrited

71 komment


2010.08.24. 00:32 Thomas MAGNUM

Filmesztéta: ESEA S6 Highlights

Na nézzük, mire hívta fel a figyelmemet a vanília videórovata. Lehet, hogy jobban figyelemmel kellene kísérnem a GotFrag európai leszóló fórumait. A film témája a top4 amerikai csapat teljesítménye az ESEA 6. szezonjában. A pontos témamegjelölés pluszpont, mivel 2000 év távlatából mindenki tud rendes fragmoviehoz méltó fragáradatot felvonultatni, kivéve a Kobra-taktika kitalálóját. Mit kapunk ettől az öt és fél perctől. Szerintem pont azt amit az ember elvár, pár kisebb hiányosságot azonban meg kell jegyeznem. De kezdjük először a pozitívumokkal. Intro. Ötletes és egyszerű, nem vagyok a híve a stílustalan és kimunkálatlan vagy éppenséggel lopott (Casus Belli 2) ötleteknek. Főleg nem a rettenetes 3D-s szivárvány színorgia, egy normális szűrő nélkül. Ami itt rendben van, bár néhol a cserélt skyboxokkal sikerült kellemetlenül elmosódott képet összehozni. Yukonon éjszaka, Badlandsen naplemente (szokás szerint), Granaryn az eddigiektől eltérően felhős, viszont Gravel Pit a szokásos déli ragyogó napsütés és a hajam még mindig tart (az ötlet licencdíja Enigmát illeti meg).

A fragek már nem ennyire konzisztensek, sőt. Felmerül bennem, hogy egy kis YZ50 és csak Blight&Platinum. Meg néha Complexity ellensúlyozandó, hogy az elején 70%-ban csak szegény carnage-et lövik be nagyon, de legalább a Daniel&Slardel duó meg csak frag formájában sem bukkan fel. Nem csípem a nagyképű amerikaiakat. És ha már szóba kerültek az éjszakai égbolt itt jól lett megcsinálva. Tessék tanulni belőle! Szóval négy csapatot említ, azonban ebből kettő csak alig bukkan fel. Rossz pont. Ellenben legalább amit látunk az látványos és szép teljesítmény. Dupla-tripla-négyes killek, egy-egy szebb védés, vagy fejlövés. Felhívnám a figyelmet egy érdekes dologra.  Európában a Medic van a "kit-kell-lelőni" lista élén, addig az óceán másik oldalán nem. Ami meg is érthető, hiszen nagy madfragger hírében állnak és amint látható ennek a szellemiségében is dolgoznak.

És el is érkeztünk a gyenge ponthoz. Képtelenek napjain videózsonglőrei kitörni a dnb és a dubstep bűvköréből? Néha persze felbukkan egy-egy igényes darab, de ez már kezd sablonossá válni és az őszintét megvallva unalmas is egy kicsit. Bár a helyzet még jobb, mint a dnb vagy semmi cod "filmkészítők" (inkább idióták) demoralizáló zenediétájánál. Szóval most is egy van, egy dal végig. Az intro/outro alatt andalító zene. Savanyú uborka tejszínhabbal. De legalább az a dupla Soldier taunt látványos darab lett. Összességében jobb, mint a többi selejt, amelyet belga barátunk próbált felmagasztalni, szerencsére néhányaknál sikertelenül. Soundtrack: Danny Byrd - From Bath with love (Feat. T-Lace), Danny Bird - Red Mist, Pretty Lights - Look Both Ways

- L E T Ö L T Ö M -

 

8 komment


2010.08.23. 20:51 Thomas MAGNUM

Már a játék is megmondhassa...

Köszönjük szépen kedves Valve, hogy figyelmeztetsz, hogy ez a redvás játék 24, azaz huszonnégy slotra van optimalizálva. Tudtuk eddig is. Csak vannak akik nem értik meg, se így, se úgy. Mods.me 37 slotos szervereivel akkor mi van? BÉKA!?

35 komment


2010.08.22. 15:10 Thomas MAGNUM

A hét fragfilmjei

Jézusom mi ez a cím?! A kényszeredett magyarításoknak nem vagyok a híve, de idézni csak szó szerint vagy sehogy. Volt egy kis szabadidőm... És mit csináltam? Fragmoviet néztem, mert a pozitive kirakta. Én mazochista. Négy, az elmúlt héten megjelent alkotást szeretnék leszólni nektek.

Sneis movieja ezekkel a közbevágott képsorokkal kissé zavaros. A fragek 80% elnyomott kritzkrigekből származik és sok volt a mix csapat. Így nézhető, de közepesnél nem jobb. A Casus Belli 2 már egész más tészta. Az első zeneszám és a grunge stílusú logó után azt hittem, hogy valami minőségibb, nyugisabb cucc lesz, habár a stickizőhadjárat hatékony, de kellenek néha látványos pipe fragek, ami miatt már nem annyira rossz. Viszont a Scout-Soldier része viszont nézhető, de abszolút nem hallgatható. Már a csapból is a nyomorult dubstep folyik, lassan már nagyon unalmas ez a divathullám. A "syncelés" sem nagyon sikerült, pedig elég karakteres zenéket választott hozzá. Az egyetlen dolog ami tetszett, hogy volt egy érdekes sample, valamelyik horror filmből talán. Emellett egy outro nem lett volna rossz. Majd elfelejtettem, basimodel megint failkodik 2:25-nél 8).

It wasn't me na ez már nagyon szarul kezdődik (még a készítő is le akarja tagadni, hogy bizony nem ő volt!), az első akkordok után csak ennyit mondtam: "ezt fragmovie alá?". A táblán végisuhanó nagyon veszélyeztetett spycrab pedig csak megerősített. Viaductot nem komáljuk és ezt a skyboxot is láttuk már valahol ;). A heavys rész nyugodtan mehetett volna a kukába, mert egyrészt nem látványos, másrészt kurvára nem látványos. Megy, rotál és húzza maga után láncon a medicet. Very skilled. Még a kép-a-képben sem menti meg, sőt. Meg amúgy is a TCM movieja óta tudjuk, hogy ezek az idióta skinmodok (pl. feliratok a fegyvereken) nem adják. A lassítások csak rontanak az összképen, mivel olyan jeleneteket lassít, amelyeknél erre semmi szükség. Van egy két szép pipe, de semmi több. Ez így gyenge, nagyon gyenge. És a végén megint a kibaszott spycrab... áh reménytelen. Against All Odds. Hát itt tényleg minden a videó ellen szól. Div 5-6. Mit tudnak mutatni, amit ne rombolna le az a tudat, hogy div 5-6. A zene hallgatható, de azért nem áll szándékomban egy 10 perces rettenetet megnézni. Zenérevágás nulla. Kevés ez ahhoz, hogy főoldalon kelljen lehozni, sőt őszinte legyek egyik alkotás sem üti meg azt a szintet, hogy érdemben lehessen róla értekezni, mivel rengeteg potenciál maradt kihasználatlan. A fragek elég gyakran kuka, sőt ha már meghal az akció végén, amikor még közel sem halt meg minden ellen, akkor legalább vagy ne rakjon ilyeneket bele vagy mutassa hogy meghal és azt is, hogy utána bedarálják az ellent. Lesz ez még jobb is. Sőt volt is, a koreaiak.

P.S. Logi nem voltunk kíváncsiak a merevlemezed méretére. 8)

16 komment


süti beállítások módosítása